Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Félbréking: Nem lesz több Marslakók!

Hála égnek, avagy visszajött a nyaralásból a józan ész az M1-en

2012. augusztus 01. - Flankerr

kritika.jpgAz origo kürtölte világgá a hírt: a forgatás leállítása nem csak ideiglenes szünet volt. A köztévé nem kér többet Jáksó „kétmilliárdforint” László és csapata produkciójából, és az első évad hetvenhét része után véget ér a Marslakók néven elhíresült napi szappanopera.

A magam részéről csak üdvözölni tudom a döntést. A sorozat nézettsége a gyenge, rossz és borzalmas között liftezett, különösen a kimondottan célcsoportnak szánt fiatalok körében. Az egyetlen „eredmény” az lett, hogy a Marslakók körülötti műsorok nézettségét is sikerült lejjebb tornászni. Az adót nézők 50-80%-a kapcsolt el rendszeresen a bulvárújságírók kalandjainak kezdetekor.

A döntés portfólió tisztításnak is felfogható. A köztévén augusztusban számos minőségi, friss produkció fog elindulni (Egyszer volt, hol nem volt, Bosszú, Válaszcsapás), vagy folytatódni (jön a Sherlock második évada az olimpia után). Csak így tovább M1, vezér a józan ész!

facebook_v4.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr604691095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása