Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Hamarosan folyatódik A Bárka

Nyerj többek között egy AXN-es "A Bárka" posztert!

2012. szeptember 17. - Ádám // emTV.hu

kritika.jpgAnnak idején nagyon rákattantam "A bárka" című sorozatra. Véleményem szerint a sok szerelmes évődés ellenére, amit a hajón élők minden részben produkálnak (nettó 40-60% és az első évadban hetvenöt perces, míg a másodikban másfél órás epizódokról beszélünk), egy hihetetlenül jól kitalált sorozat.

abarka_poszter.jpgA termékelhelyezések királyának első évadját épp most ismétli az AXN, míg a másodikat októberben indítja, bár információink szerint a televíziós bemutatót megelőzi majd az AXN Playeres premier. Ez persze nem biztos, ám szeptember elején a Twitteren arra a kérdésre, hogy mikor folytatódik itthon a sorozat a csatorna azt írta: "Október végén, de érdemes figyelni az AXN Player kínálatát már korábban".

A SorozatWiki nagy csinadrattával írta meg nemrég, hogy ők bizony ám már mindenki előtt megtudták, hogy mikor indul itthon a második etap, ám a cikkből kiderül, hogy ez így nem pontosan igaz. Az AXN ugyan is nyár vége óta a sajtómegkeresésekre már elárulta, hogy kora ősszel, ami tulajdonképpen az októbert teszi a legvalószínűbbé. Ráadásul logikus lépésnek is tűnik, hogy esetleg az első évad ismétlésének befejeztével kezdődik majd a második sorozat.

Az első évad fináléját követően a túlélők rájönnek, hogy nincsenek egyedül a világon, amikor egy telefonhívást kapnak a Nemzetközi űrállomás legénységétől. A hívás örökre megváltoztatja az események további lefolyását. A Sarkcsillag legénységének tagjai még az első évad történéseinél is extrémebb szituációkba keverednek: magára hagyják az űrállomás legénységét, vagy szembenézzenek egy közelgő hatalmas vihar megjósolhatatlan következményeivel, történelem előtti szörnyetegek, halálos szúnyogok, egy vízesés a tenger közepén, elektronikus viharok, lázadások a fedélzeten. Mindezen felül a legénységhez csatlakozik négy hajótörött, akik szándéka megkérdőjelezhető. Plusz még az eddiginél is többet és hosszabban követhetjük figyelemmel Ainhoa, Ulises és Gamboa szerelmi háromszögét.

A spanyoloknál februárban kezdték forgatni a következőt, így ők már az ősz második felében bemutatásra kerülő harmadikra készülnek, amit a sorozat itthoni rajongói is igen csak várnak, köztük én is. A második szezon évadzárója végén egy érdekes montázst láthattunk a harmadik évad tartalmából, mely szerint már tudhatjuk (meg az új évad forgatási képeiből is), hogy a harmadik szezonban megtalálják a szárazföldet.

A készítők Álex Pina, Iván Escobar, valamint a gyártó Globomedia és az Antena3 spanyol tévétársaság nyilatkozatai alapján örülhetnek a rajongók, hiszen már biztosnak tűnik, hogy a sorozat a harmadik évad után további kettővel folytatódik majd, így jelenleg öt évadosra tervezik az "El Barco"-t.

zzepg_v2.jpg

A sorozat hazai szerelmeseinek mindenképpen ajánljuk "A Bárka" magyar Facebook oldalát és a következő játékot, mellyel egy AXN-es "A Bárka" posztert, valamint egy 5.000 forint értékű, elektronikai áruházban beváltható vásárlási utalványt nyerhettek.

Ki az és mit színlel az a magyar származású színész A Bárka című sorozatban, aki az első évad utolsó részében egy hét után újra felbukkan a Sarkcsillagon és mivel fenyegeti meg Ainhoa-t?

A válaszokat ma, azaz szeptember 17. hétfő éjfélig várjuk a mizu@emTV.hu címre. Segítséget, valamint a nyertesek nevét megtaláljátok a facebook.com/emTV.hu oldalon!

Ne feledjétek, hogy Aa legtöbb kérdésre válaszoló tíz játékos közül vasárnap kisorsolunk egy Doktor House posztert, valamint John Grisham "A cég" című regényét az AXN-től, valamint egy 50.000 forint értékű, elektronikai áruházban beváltható vásárlási utalványt.

facebook_v2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr784782014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása