Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Vége a Hálózat TV-nek

Tíz év után leáll a Hálózat Tv

2012. szeptember 17. - emTV.hu

halozat.jpgSzeptember 30-án, tíz év után leáll a Hálózat Tv, miután a csatornát üzemeltető Hálózatos Televízió Zrt. 2012. augusztus 24-én tartott rendkívüli közgyűlésén a tagtelevízó részvényesek - az Igazgatóság és FB javaslatának is megfelelően - a Zrt. jogutód nélküli megszüntetése mellett döntöttek.

A Hálózat Televízió hivatalos információja szerint a csatorna szeptember utolsó napjáig sugározza műsorait, így szeptember 30-án, vasárnap este egy általunk készített búcsú műsorral köszön el a csatorna a nézőktől, megköszönve azt, hogy mindvégig figyelemmel kísérték a műsorokat.

Érdemes megjegyezni, hogy az augusztusi közgyűlés ellenére szeptember közepén még kiküldték az október első hetére szóló műsort, továbbá a kábeltévék se kaptak időben tájékoztatást.

A Hálózat Tv saját feladóállomással üzemelt, önálló csatornát bérelt az Amos műholdon (többek között pályázati pénzekből, ezért sem került át MCPC csomagba).

A Hálózaton futó Házibuli Attilával című műsor már bejelentette, hogy szeptember 30-án egy összeállítással búcsúzik a csatorna nézőitől és a Muzsika TV-n, valamint a PRIZMÁ-n folytatja tovább (ahol már korábban is elérhető volt)

sat-tv-radio

facebook_v2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr594782933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása