Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Premier ajánló (szerda)

Elfelejtve, 22:00, RTL II

2012. október 03. - Flankerr

ajanlo.jpg2009-ben az ABC "The Forgotten" néven új sorozatot rendelt meg Jerry Bruckheimertől, aki többek között a megasikeres CSI sorozatcsalád, vagy a Döglött akták kitalálója és/vagy producere volt. A tematika - na most kapaszkodjunk meg! - nyomozás. Ezúttal öt civil, különböző motivációktól hajtott egyén old meg olyan ügyeket, ahol az áldozat ismeretlen. Plusz csavarként maga az áldozat narrálja az eseményeket, húzónévnek pedig Christian Slatert szerződtették. Ezzel a felütéssel indul ma 22:00-kor az Elfelejtve az RTL II-n.

elfelejtve.jpgTegnap bátran mertem ajánlani a Terra Novát, ma már nehezebben teszem ezt. A közepesen érdekes témát villámgyorsan agyonvágták az érdektelen karakterek és sablonos nyomozások. Ezen pedig sem a flashbackes visszaemlékezések, sem az egyik szereplő, Elisha „Jack Bauer lánya” Cuthbertre lecserélése se segített.

Beszéljen helyettem Mark A. Perigard, a Boston Herald kritikusa: „2009 legrosszabb újoncának, az Elfelejtvének az ötletét WC papírra írták, a berendeléskor a tv-s vezetők részegek voltak, és bíróság által közmunkára ítéltek forgatták le.” Az ABC előbb berendelt plusz öt részt az eredeti tizenháromhoz, majd a csökkenő nézetség miatt a tizenötödik részt „nevezte ki” finálénak: a maradékból kettőt csak a hivatalos elkaszálás után vetített le, egy örökre dobozba maradt. Szóval a nyomozós sorozatok rajongói adhatnak neki esélyt, a többiek csak óvatosan.

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr444817143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása