Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Új részekkel jön a Comedy Central bemutatja

November 4-én 19:30-tól

2012. október 30. - emTV.hu

cc.jpgÚj részekkel és új arcokkal tér vissza a Comedy Central bemutatja című stand-up show ősszel. Magyarország egyetlen humorcsatornájának saját gyártású műsorában a nagy „öregek” mellett vadonatúj tehetségek is lehetőséget kapnak, hogy bizonyítsák rátermettségüket a dumálás műfajában. A Comedy Central közleménye.

ccbemutatja_litkai.JPGA stand-up comedy az egyik legnehezebb műfaja a humoristalétnek. A színpadon állva, egyetlen mikrofonnal és szövegeléssel elérni, hogy a közönség halálra röhögje magát, mindenki számára emberpróbáló feladat. Kivéve persze a Comedy Central kipróbált és most csatlakozó humoristáit. Badár Sándor, a Szomszédnéni Produkciós Iroda duója és a Három Kismalac szürreális dalokat éneklő triója már bizonyították, hogy bármikor képesek megnevettetni a nézőket, ráadásul mellettük visszatér az összes korábbi nagyágyú: Litkai Gergely, Bruti és a „pesterzsébeti panelproli”, Rekop György is. A régiek mellett új arcok is bemutatkoznak, köztük Porkoláb Tamás, akinek több éves álma vált valóra azzal, hogy felfedezték a DumaFüred Fesztiválon.

ccbemutatja_badar.JPGNagyon megtisztelő, hogy felfigyeltek rám a Comedy Centralnál, hiszen már két éve járok a Fiatal Félőrültek Fesztiváljára, régi nagy álmom volt szerepelni a Comedy Central bemutatja műsorában - mondta el Porkoláb Tamás. - Sokat tanakodom azon, hogy mivel mutatkozzak be a színpadon, de egyelőre úgy tűnik, ez nemcsak a közönségnek, hanem nekem is meglepetés lesz” - tette hozzá nevetve a fiatal humorista.

ccbemutatja_hajos.JPGAzonban nem csak olyanok lépnek színpadra, akik még nem kaptak lehetőséget képernyőn ezelőtt. A humorcsatorna saját gyártású műsorában fellép majd a gitáros-énekes-humorista, Hajós András is.

Mindig különleges alkalom egy Comedy Central felvétel, mert minden őrültség megengedett, szinte nincs kötöttség. Egy igazi stand up-os nem a gázsira vagy a nézettségre gerjed - hanem a szabad kézre! – mondta el Hajós.

ccbemutatja_nagy_bando.JPGA Comedy Central bemutatja teljesen új köntösbe is öltözik az új évadra: új díszlet és új főcím is várja azokat, akik szeretik az igazán vicces, néhol kínos és általában szürreális élményeket. A felvételek a magyarországi humor fellegvárában, a Corvin Dumaszínházban készültek.

Comedy Central bemutatja új részekkel november 4-én 19:30-tól a Comedy Centralon!

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr614879825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása