Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Premier ajánló (hétfő)

A Kód (RTL Klub) | Ringer - A vér kötelez (SuperTV2) | 22-es körzet – A bűn utcái (SuperTV2)

2012. november 05. - Flankerr

ajanlo.jpgA The Exit List néven az brit ITV indított 2012 elején egy vetélkedőt. Ebben egy labirintusba barangolva kell a két versenyzőnek kérdésekre válaszolnia, kifelé jövet pedig jól emlékeznie a válaszaira, és még egy kis alkuval is meg van keverve a történet. Ezzel a felütéssel indul ma 19:10-kor A Kód az RTL Klubon. Aztán. 2011-ben felfokozott várakozás kísérte a CW új sorozatát, a Ringer-t. Ennek fő oka a Buffy, a vámpírok réme óta a kisképernyőre komolyabban először visszatérő színésznő, Sarah Michelle Gellar volt. Ő egy ikerpár mindkét tagját alakítja, akiből az egyik drogfüggő sztriptíztáncosnő, és egy gyilkosság szemtanújaként az FBI segítségével New York-ba menekül, ahol átveszi testvére szerepét. Gyorsan rájön, hogy az ő élete is dúskál a kiteregetetlen szennyesben. Ezzel a felütéssel indul ma 21:00-kor Ringer – A vér kötelez a SuperTV2-n. Aztán. Alig fél éve, 2012 áprilisában mutatta be a CBS a NYC-22 című sorozatot. Abban korszakos új ötletként hat, frissen munkába állt rendőrjárőr újonc munkásságát kísérhetjük figyelemmel New York bűnnel bőven belakott utcáin. Ezzel a felütéssel indul ma 21:45-kor a 22-es körzet – A bűn utcái a SuperTV2-n.

Majd leestem a székről meglepetésemben, mikor kiderült, Sebestyén Balázs lesz a műsorvezető. A döntés persze érthető, mert a nézők láthatóan kedvelik az RTL jolly jokere által fémjelzett műsorokat. Az ajánlási faktor 4/5, egy részt biztosan megér. A szabályokról bővebben itt olvashatsz.

4.jpg

zzepg.jpg

A Ringer izgalmas alaptörténete a kritikák szerint vegyes minőséget hozott: sokan szerették, sokan nem. A tévénézők is így voltak vele. Az első részeket elegen nézték ahhoz, hogy berendeljék a teljes első évadot, huszonkettő résszel. Aztán elszivárogtak a rajongók, és 2012 májusában a CW elkaszálta a sorozatot. az ajánlási faktor 3/5A magyar ajánló itt.

3.jpg

zzepg.jpg

Az NYC-22 nem sok vizet kavart maga körül. A pilot kritikák abszolút középszerű, jól megvalósított, de teljesen ötlettelen szabvány rendőrös sorozatként jellemezték. A nézők nem szerették, így villámgyorsan, négy rész után elkaszálták a sorozatot, amiből összesen tizenhárom epizód készült el. Az ajánlási faktor 2/5.

2.jpg

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr914891932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása