Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Premier ajánló (csütörtök)

21:00 Szellemdoktor (SuperTV2)

2012. november 08. - Flankerr

ajanlo.jpg2011 őszén kezdte sugározni a CBS az "A Gifted Man" című sorozatát. Ebben egy tehetséges, de környezetét erősen hanyagoló idegsebész egy menő drága kórházban dolgozik, amikor megjelenik neki felesége szelleme, és arra kéri, foglalkozzon a szegény betegekkel is. A főszereplő Patrick Wilson mellett szerepel még többek között Julie Benz (Dexter, John Rambo), vagy az Emmy-díjas Margo Martindale (Justified). Ezzel a felütéssel kezdődik ma 21:00-kor a Szellemdoktor a SuperTV2-n.

A magyar kritika comment:com-tól sorozatjunkie-ig szerette a pilotot. Házigazdája, a CBS viszont sokak szerint rögtön meghalni küldte a pénteki, úgynevezett „halálsávba”. Noha ősszel berendeltek plusz három részt, 2012 májusában a valóban gyenge nézettség miatt kimondták az így összesen tizenhat részes sorozat halálát. Az ajánlási faktor 4/5, legalább a pilot erejéig érdemes belenézni.

4.jpg

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr824897517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása