Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Premier ajánló (szerda)

22:20 Ügyféllista (TV2)

2012. november 14. - Flankerr

ajanlo.jpg2012 áprilisában mutatta be a főleg középkorú női közönségre koncentráló Lifetime adó a The Client List című sorozatot, az azonos című film alapjain. Ebben egy masszőr anyukát elhagyja a férje, egy rakás adósságot hátrahagyva. Emiatt kénytelen egy olyan helyen munkát vállalni, ahol a férfi vendégeknek bizony extrákat is kell nyújtania a masszázs mellé. Igen, olyanokat. A főszereplő, akárcsak a filmben,  a tökéletesen castingolt Jennifer Love Hewitt. Ezzel a felütéssel indul az ma 22:20-kor az Ügyféllista a TV2-n.

A pikáns téma ellenére a férfinézők ne reménykedjenek abban, hogy a szépséges főszereplőnő fehérneműnél lengébben lesz látható: a sorozat magyar beosztás szerint 12-es karikás, ahol még a fedetlen fenék is tilos. A kritika nem ajnározta túl a szériát, ennek ellenére sikeresnek mondható: a tíz részes első évad után a Lifetime már 2012 májusában berendelte a tizenöt részesre bővített másodikat, amit 2013-ban mutatnak be. Ajánlási faktor férfiaknak 2/5, nőknek ízlés szerint. A 12-es karikás szexmasszőr JLH-nál már csak a szoftpornó rosszabb.

2.jpg

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr144906967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása