Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

A DIGI most az HBO-tól szabadulna

Csak egy biztos: a DIGI folyamatosan hazudik és ferdít

2012. december 03. - Ádám // emTV.hu

digitv.jpgAz amúgy sem a remek kommunikációjáról és előfizető- barát hozzáállásáról híres szolgáltató újabb húzása az HBO csatornáinak likvidálása lehet, mivel úgy néz ki a 373 ezer háztartást elérő DIGI-nek nem volt elég, hogy pár évvel ezelőtt kipaterolta hálózatából a VIACOM- adókat, nemrégiben módszeresen kiirtotta a Discovery- csatornákat, most úgy fest, januártól a Home Box Office (HBO) csatornái is repülnek. A szolgáltató és az HBO között az év végén lejár a szerződés, de a folytatásról még mindig nem állapodtak meg a felek.

komment.jpgA Digi Tv hétvégén publikált, január elsejétől érvényes műholdas csatornakiosztásából meglepő módon kikerültek a HBO csatornái. Ez négy televíziót, az HBO-t, az HBO2-t, a Cinemaxot és az HBO Comedy-t érinti. Az említett csatornákat tartalmazó csomagra eddig havi kétezer forintért lehetett előfizetni. Érdekes egybeesés, hogy a Digi novemberben Magyarországon is elindította az előfizetéses fimcsatornáját, a DigiFilmet. A saját mozicsatornájukat háromszáz forintos havi díjért kínálják az előfizetőiknek - írja az mmonline.

A DIGI minőségében sem kiemelkedő saját csatornái (leszámítva talán a sportadóit) egy petákot sem érnek, filmcsatornája a háromszáz forintos DigiFilm pedig nem hogy egy lapon, egy univerzumban sem említhető az HBO-val, még ha lényegesen olcsóbb is nála. De ide sorolhatnánk a DigiLife és DigiWorld csatornákat is, melyek miatt a szolgáltató nemrégiben a számukra igen nagy konkurenciát jelentő összes Discovery csatornát likvidálta hálózatából.

Persze az is lehet, hogy a hír valótlannak bizonyul, de ettől függetlenül a DIGI kommunikációjában folyamatosan hazudik és ferdít - és ha mindez igaz, gyanítom ez most sem lesz másképp. Egyszerű a választás, nem?

mmonline / Index

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr534945411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása