Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Mától 24 órás a Muzsika TV

Vasárnaptól az RTL Klubon is lesz muzsikus műsor

2013. január 01. - pixel365

muzsikatv.jpg2011. október 31-én indult el a megújult Muzsika TV új arculattal, új műsorstruktúrával. Változatos műfajok jellemzik a népszerű zenei csatornát. A tradicionális és modern zenék, a mulatós, lakodalmas, operett, tánc és diszkó zene képviselői pedig mától huszonnégy órában szórakoztatják a közönséget – írja a csatorna "sztár"-ban bővelkedő közleménye.

Az eltelt több, mint egy évben a mulatós műfaj veteránjai, ex- Budapest TV-s sztárjai és Baby Gabi férje is a csatornához igazolt: Déki Lakatos Sándor és ifj. Sánta Ferenc (Nem élhetek muzsikaszó nélkül), Galambos Lajos (Dáridó), Tilinger Attila (Házibuli Attilával), Sihell Ferry (Dallamokon át). A Muzsika TV megtalálta közönségét, legnépszerűbb adásai a 18-49 éves korosztály körében (a csatorna állítása szerint) gyakran megközelítik a három százalékos közönségarányt.

2013-ban vandontúj részekkel érkezik számos közkedvelt produkció, valamint új műsorok indulnak. Új kívánságműsorok, koncertek és a legfrissebb videoklippek színesítik majd a progamkínálatot. További RTL- közeli híresség megjelenése is várható a csatornán, mint például a Csillag Születik legutóbbi nyertese Mészáros János Elek, az X-Faktor énekesei és a 70-80-as évek legnépszerűbb nótái, népdalai és operett sztárjai.

A Muzsika TV sikerét állítólag az is bizonyítja, hogy január 6-tól az RTL Klub-on vasárnap (a nem túl nézett) délidőben jelentkezik Mi muzsikus lelkek címmel a csatorna legszebb dalait, nótáit, operett slágereit, örökzöldjeit felvonultató műsor (ha a reklám nélkül számolunk, 35 percben). Ha az RTL főcsatornáján való megjelenés valaminek a sikerét bizonyítja, akkor csak halkan jegyezném meg, hogy Asztro Show is megy az RTL Klubon!

Muzsika TV / emTV.hu

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr624990010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása