Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Premier ajánló (szerda)

21:20 Szulejmán (RTL Klub)

2013. január 09. - Flankerr

ajanlo.jpg2011 januárjában kezdte vetíteni a török Show TV a Muhtesem Yüzyi című sorozatot. Ez egy kosztümös, történelmi széria, ami szappanoperás és kalandfilmes elemeket is felmutat. A történet a Mohácsnál győző, Budát elfoglaló török szultán, I. Szulejmán személye körül forog, akinek fiatal kora ellenére egyszerre kell megküzdenie saját ellenzékével, feleségével, és a birodalmát minden irányból fenyegető veszélyekkel, miközben maga is újabb területek meghódítására készül. Ezzel a felütéssel kezdődik ma 21:20-kor a Szulejmán az RTL Klubon.

Az RTL Klub érdekeset húzott a sorozat megvételével és főműsoridőbe tételével. Ráadásul pont az épp sikeresen reaktivált Columbo hadnagy ellen kell jatagánt rántania. Tőlünk délre és keletre általában siker övezte útját, északabbra megbukott. Hazájában igen sikeres: jelenleg a harmadik évad van műsoron, a nyolcvanegyedik résszel. Így ha nálunk bejön, el leszünk látva bőségesen részekkel. Az ajánlási faktor 4/5. Aki hezitál, csütörtök reggel sasolja az emTV.hu-t, mert a pilot rész alapján jól megkritizáljuk.

4.jpgzzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr615006994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása