Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Szuperül kihűlt Mokka

Avagy ami reggelről a kávéfőzőben maradt

2013. január 22. - wolfclaw

kritika.jpgAz ember reggel félkómásan bekapcsolja a tévét, hogy a munkába készülődéshez valami adja az ütemet. Mivel az RTL-es Csak csajok annyira lelkesítő mintha pisztránggal csapkodnának tarkón és a közszolgálati adókra még tévedésből se kapcsol így kizárásos alapon a Mokkát választja.  Már tudja hogy mennyire van időben mert ha még a múlt heti gyilkosságot elemzik huszonötödik féleképpen akkor még rendben van, de ha már a Karda Bea fülcimpájáról szóló tegnapi Aktív riportot ismétlik akkor rohadtul késésben van. Na de mi van akkor ha délelőtt kapcsolja be a zajládát és a tévépláza nem ébreszt benne olthatatlan vásárlási lázat?  Átkapcsol a SuperTV2-re hogy megnézze a Super Mokkát (aki ezt a címet kitalálta és először merte leírni annak az ujjait egyesével tördelném le és dugdosnám a kávédarálóba) és itt követi el élete legnagyobb hibáját! Mert amit kilencig nem tudtak elcseszni azt itt sikeresen bepótolják!

supermokka1.jpg

Három műsorvezető páros kergeti egymást heti turnusokban. A Kovács Patrícia – Fenyő Iván kettősre nem mondhatok sok rosszat ha figyelembe veszem hogy cirka három hónap alatt nem lehet nagy rutinra szert tenni. Ők még tiszta őszinteséggel csodálkoztak volna rá a cirkuszi majommá degradált Parkinson-kóros bácsira (akin orvosa mutatta be milyen hasznos az általa beültetett ketyere) és őszintén égne a pofájuk ha kiröhögnék a szakállas nőt. Ráadásul pont nekik nem jelentene kihívást eljátszani az érdeklődést hiszen kiváló színészek.  A Lang Györgyi-Váczi Gergő párosra már szúrósabb szemekkel nézek amiről nem a fél Pa-Dö-Dö tehet hanem a már hosszú ideje TV2-s műsorvezető társa. A Vitray-interjú során elkövetett szarvashibát kötelező tételnek betenném minden médiaszakos vizsgaanyagba. Nem baki volt ez, hanem akkora blamázs amit egy általános iskolai diákújság lelkes szerkesztőjének még talán megbocsátanak de a második legnagyobb kereskedelmi tévé tapasztalt műsorvezetőjének semmiképpen sem szabad! Liptai Claudia és Till Attila a profik, ráadásul előbbinek bőven van Mokkás gyakorlata de Tilla mögött is már van hat évadnyi Megasztár mégis képes volt háromszor belekeveredni saját kérdésébe amikor azt akarta megtudni mi az az asszonytartás.

supermokka2.jpg

A grafikai megoldásokra egy szavam nem lehet…ami jó. A főcím maga is rettenet (bőven elég lenne egy olyan mint az „anyaműsoré”) de hozzá  a szalagos fánk design mindenféle színekben már hányingerkeltő is.  Engem a túlbonyolítás mesterének tartanak mégis azt mondom, a kevesebb több lenne.

supermokka3.jpg

A Super Mokka semelyik összetevőjében nem szuper. Mindenről szól ami a reggeli lefőzésből még megmaradt (felmerülnek ugyan hasznos témák de azok kibontására meg ugyanúgy nincs idő mint a rendes Mokkában). Ennek a műsornak csak időkitöltő szerepe van amit prímán lehetne helyettesíteni bármilyen alig nézett sorozattal. Az sem lenne szörnyűbb mint ez a kihűlt, ihatatlan lötty.

1.jpg

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr665035194

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Szuperül kihűlt Mokka 2013.01.23. 15:39:02

Az ember átkapcsol a SuperTV2-re, hogy megnézze a Super Mokkát, és itt követi el élete legnagyobb hibáját! Mert amit kilencig nem tudtak elcseszni azt itt sikeresen bepótolják!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása