Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Melegnek nézik a Sümbül Ağa-t játszó színészt

Sokan összekeverik a sorozatot a valósággal

2013. június 09. - emTV.hu

bulvar.jpgAz iraki születésű Selim Bayraktar élete korántsem mentes az izgalmaktól és nem kevésbé a pletykáktól sem. A Szulejmán (Muhteşem Yüzyıl) című sorozatban a Sümbül Ağa-t játszó harmincnyolc éves színészért nők ezrei rajonganak, de magánélete és szerepe miatt sokszor hiszik melegnek. Az igazság viszont az, hogy a palota eunuch háremőrét alakító Bayraktar a valóságban nyolc éve él boldog házasságban zenész feleségével.

selim_bayraktar.jpg

"Irakban születtem, ahol akkoriban szinte teljesen lehetetlen volt normális életet élni, családot nevelni meg pláne. Apám ezért döntött úgy, hogy átszökünk Törökországba, még akkor is, ha ezzel az életünket kockáztatjuk. Lovakkal indultunk útnak a fejünk felett megállás nélkül bombáztak. Mi pedig mást sem hallottunk, csak a fegyverek zaját. Iszonyatos volt. Bármelyik pillanatban elrabolhattak vagy akár ott helyben ki is végezhettek volna, de tudtuk, muszáj eljutnunk Törökországba, különben a biztos halál vár ránk. Ekkor voltam 13 éves, de ez az élmény az egész életemre hatással volt. Sokkal jobban értékelem az életet, minden egyes nap hálát adok azért, hogy élhetek és azért, mert a családom és a rajongóim egyaránt szeretnek." - mesélte élményeit a Sacit Aslan című török magazinnak.

"Amikor megismerkedtünk, én már szinte minden nap forgattam, ő pedig zenész lévén szintén nagyon elfoglalt volt. Az állandó próbák és forgatások miatt hamar megtanultunk úgy házasságban élni, hogy csupán havonta találkozunk. Nem csoda, hogy emiatt, illetve a sorozatbeli karakterem miatt sokan azt hiszik, hogy meleg vagyok. Rendszeresen szembesülök ezzel az utcán és az újságokban is. Ezeknek a híreszteléseknek azonban semmi valóságalapjuk nincs, a nőket szeretem. Úgy tűnik azonban, hogy az emberek hajlamosak összemosni a sorozat képzeletbeli világát a való élettel. A feleségemmel is minden a legnagyobb rendben van szeretjük és tiszteljük egymást."

A videót érdemes végignézni és török nyelvtudás nélkül is igen vicces! A sorozatban egyébként Galbenisz Tomas szinkronizálja Sikkes Agát.

Forrás: hot! Magazin, emTV.hu összeállítás

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr255352519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása