Üdv az emTV.hu-n!

kapcsolat_2.jpg
szajbarago_kulonora.jpg
archiv_szinesz_interjuk_1.jpg
csatornahang_adatbazis_2.jpg
facebook_1.jpg

Posztajánló

urszekerek.jpg
melyviz2_epizodok.jpg
kacsamesek_szinkronos_ajanlo.jpg
parker_lewis.jpg

Hirdetés

Partnerek / Barátok

mti.jpg
zzepg.jpg
hirkuthu.jpg
radiosite.jpg
dtvnews.jpg
musorvizio.jpg

fb.com/emTV.hu

R-TECH számtech / biztech

rtech_logo.jpg

tvmustra.hu

zzEPG

zzepg_200.jpg

Szeretjük a Magyar Szinkront

szinkron.jpg

Feedek

Melegnek nézik a Sümbül Ağa-t játszó színészt

Sokan összekeverik a sorozatot a valósággal

emTV // 2013.06.09. / 15:45

bulvar.jpgAz iraki születésű Selim Bayraktar élete korántsem mentes az izgalmaktól és nem kevésbé a pletykáktól sem. A Szulejmán (Muhteşem Yüzyıl) című sorozatban a Sümbül Ağa-t játszó harmincnyolc éves színészért nők ezrei rajonganak, de magánélete és szerepe miatt sokszor hiszik melegnek. Az igazság viszont az, hogy a palota eunuch háremőrét alakító Bayraktar a valóságban nyolc éve él boldog házasságban zenész feleségével.

selim_bayraktar.jpg

"Irakban születtem, ahol akkoriban szinte teljesen lehetetlen volt normális életet élni, családot nevelni meg pláne. Apám ezért döntött úgy, hogy átszökünk Törökországba, még akkor is, ha ezzel az életünket kockáztatjuk. Lovakkal indultunk útnak a fejünk felett megállás nélkül bombáztak. Mi pedig mást sem hallottunk, csak a fegyverek zaját. Iszonyatos volt. Bármelyik pillanatban elrabolhattak vagy akár ott helyben ki is végezhettek volna, de tudtuk, muszáj eljutnunk Törökországba, különben a biztos halál vár ránk. Ekkor voltam 13 éves, de ez az élmény az egész életemre hatással volt. Sokkal jobban értékelem az életet, minden egyes nap hálát adok azért, hogy élhetek és azért, mert a családom és a rajongóim egyaránt szeretnek." - mesélte élményeit a Sacit Aslan című török magazinnak.

"Amikor megismerkedtünk, én már szinte minden nap forgattam, ő pedig zenész lévén szintén nagyon elfoglalt volt. Az állandó próbák és forgatások miatt hamar megtanultunk úgy házasságban élni, hogy csupán havonta találkozunk. Nem csoda, hogy emiatt, illetve a sorozatbeli karakterem miatt sokan azt hiszik, hogy meleg vagyok. Rendszeresen szembesülök ezzel az utcán és az újságokban is. Ezeknek a híreszteléseknek azonban semmi valóságalapjuk nincs, a nőket szeretem. Úgy tűnik azonban, hogy az emberek hajlamosak összemosni a sorozat képzeletbeli világát a való élettel. A feleségemmel is minden a legnagyobb rendben van szeretjük és tiszteljük egymást."

A videót érdemes végignézni és török nyelvtudás nélkül is igen vicces! A sorozatban egyébként Galbenisz Tomas szinkronizálja Sikkes Agát.

Forrás: hot! Magazin, emTV.hu összeállítás

facebook.jpg

cimkék: RTL Klub Szulejmán Selim Bayraktar Szümbül Aga Sümbül Ağa Muhteşem Yüzyıl