Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

A nem is szép, nem is kedves műsorvezető

Egyszer volt, hol nem volt

2013. június 13. - emTV.hu

rtlklub.jpgA Heti Hetes kicsit lehalt mióta az RTL 2-re költözött. Sokan gondolták, hogy a humor nagyágyúinak kijár már a kasza, de mostanra kiderült; a tizenötödik évaddal szeptember 1-jén tér vissza a képernyőre. Azért szögezzük le, hogy igaz: régen TNT volt, jó ideje már csak puskapor. Az RTL láthatóan szeretné, ha a szaksajtó és a bloggerek is foglalkoznának a témával, úgyhogy kitett egy anyagot a sajtóoldalára, mely úgy kapcsolódik részben a Heti Heteshez, hogy a "nem szép és nem is kedves" Jáksó László hétfőtől egy hétig a reggeliesedő 8:08-ban lesz. Minden reggel. Legalább is öt napig. Ha fel tud kelni hétfőn. Ki tudja.

jakso808_1.JPG

Az új műsorvezető, aki nem szép és nem is kedves

Jáksó László lesz Teszári Nóra partnere az RTL Klub 8:08 Minden reggel című műsorában a jövő héten

Utál és nem is tud korán kelni. Rossz a memóriája. Még a ruhaméretét sem tudja.
Köztudottan nem egy kedves jelenség. Mindezek ellenére Jáksó László vezeti a jövő héten az RTL Klub 8:08 Minden reggel című műsorát, amíg Somogyi Zoltán egy hétre külföldre utazik.
"Amúgy is rosszkedvű ember vagyok, de ha álmos vagyok, még morgósabb leszek. És hogyan jövök majd ki Nórival? Velem nagyon nehéz kijönni, ezért sehogy." – mondta a Heti Hetes műsorvezetője.
Ennek persze ellentmond az a tény, hogy miután Jáksó kávésbögrével a kezében besétált a stúdióba terepszemlére, hamar megindult a kakaskodás a fiúk között Nóra figyelméért.
"Zoli azt tanácsolta, hogy vegyek egy ébresztőórát és igyak rengeteg kávét reggel. Igen, de a kávéhoz is fel kell kelni. Nekem viszont az nagyon nem megy. Hát, meglátjuk. Ha hétfőn reggel ott leszek a stúdióban, akkor sikerült felkelnem." - nyilatkozta Jáksó.
Azt, hogy hogyan készülnek a jövő hétre a műsorvezetők, megnézhetik este a Reflektorban, az RTL Klubon.

jakso808_2.JPG

Egyébként nem tudom, hogy Jáksó tudatosan építette-e fel ezt az imázst, de soha nem tudom eldönteni, hogy teljesen bolond, vagy csak úgy csinál. Szerintem kicsit ez is, kicsit az is. Mert hát valljuk be, amit a Danubius-ban (ha jól emlékszem 97-ben) elkezdett, elég rendhagyónak számított itthon. Néha olvasok és hallok tőle értelmes gondolatokat, de van, hogy olyan hülyét csinál magából, hogy égnek áll a hajam. A műsorba mindenesetre belenézek.

A képeken Teszári Nóra és Somogyi Zoltán társaságában látható.

Forrás: RTL Sajtóklub
Fotó: Bársony Bence

-dani-

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr465359961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása