Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

A legnépszerűbb hírfőcím itthon

A TV2 Tények nem, de az ATV Világhíradója igen

2013. augusztus 07. - emTV.hu

atvhd.jpgÁprilisban megújult a TV2 Tények főcíme, némiképp az arculata is, csak a szegényesen idétlen virtuális díszlettel nem sikerült kezdeniük semmit. Akkor több helyen is fellángolt egy vita arról, hogy a tévécsatorna grafikusai vajon merítettek-e ötletet a 333pix nevű grafikai cég egyik munkájából. Egyetértek azzal, amit a TV2 akkor mondott. Szerintem néhány kivétellel a hírműsorfőcímek alapvetően hasonlítanak, tény, hogy a kék és piros szín is sűrűn előfordul, és nyilvánvalóan a Tények főcímét megújító grafikusok is az interneten próbáltak ötletet meríteni. Semmiképpen sem nevezném tehát lenyúlásnak. Viszont ez a főcím tényleg nagyon népszerű, az ATV Világhíradója is ezzel az introval kezdődik.10news_atv.jpg

Itt találhatjátok a 333pix ident pack template-jét!

Itt meg az ATV Világhíradójának egy adását!

Kíváncsiságból megkérdeztük az ATV-t, hogy vásároltak-e már mást is a 333pix-től. Amint választ kapunk, megosztjuk veletek.

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr965450127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása