Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Február 9-én indul A Nagy Duett a TV2-n

Két férfi küzd Balázs Klári kegyeiért

2014. január 19. - emTV.hu

nagyduett.jpgFebruár 9-én indul A Nagy Duett harmadik évada a TV2-n, amelyhez ismét látványos beharangozó kisfilmet készített a csatorna. Ahogy tavaly Tilla és Claudia egy Grease betétdallal vezették fel a show-t, úgy idén a zsűritagok, Balázs Klári, Dobrády Ákos és Kasza Tibor álltak kamera elé, hogy a műsorra hangolják a nézőket.

A történet szerint Klárikának duettpartnert kell választania a két fiú közül, akik mindent megtesznek, hogy elbűvöljék a dívát. Kasza Tibi a lehengerlő, laza és vicces figurát hozza, akinek az orra alá a kimért és elegáns Dobrády Ákos tör borsot, folyton túllicitálva őt. Ha Tibi egy szál vörös rózsával hódít, Ákos egy egész csokorral. Ha Tibi plüss leguánnal kenyerezné le Klárit, akkor Ákos egy élővel teszi mindezt. Tibi végül rögbijátékosként amerikai foci játékosként feszít az énekesnőnek, ám Ákos előhúzza a nyerő kártyát: fehér lovon érkezik az elbűvölt Klárika mellé, akit szorult helyzetéből Korda György ment ki és ezzel minden a helyére kerül.

A klip helyszínéül a nemrég átadott Bálna szolgált és a rendező Indián, valamint a TV2 kreatív supervisora, Fekete Szabolcs szakmai irányítása alatt készült. A forgatás délutántól hajnalig tartott. Az élő forgatási kellékként szolgáló fehér ló csak körülményesen, lépcsőn felgyalogolva tudott megérkezni az emeleti helyszínre, de a gazdája elmondta, nem ez az első forgatásuk és a paripa erre is be van tanítva. A másik négylábú is nagy sikernek örvendett, a leguánt a stáb tagjai dédelgették, amíg a kamera elé nem állt. A Nagy Duett harmadik szériájának beharangozó videója már látható a TV2-n.

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr115769985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása