Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Nézd meg a Szomszédok Flóráját 2014-ben

Akkor és most

2014. február 08. - Ádám // emTV.hu

m3.jpgAz ötvenedik fejezethez érkezett a Szomszédok ismétlése az M3 csatornán, melyről a facebookon egy erről szóló korabeli rádióújság címlappal emlékeztünk meg. Jutkát nem várt kihívások elé állítja iskolaigazgató-helyettesi munkája, Takácsék lakást akarnak cserélni, ám Alma ezt nem engedi. A Nagy Fehér otthonában is zajlik az élet; nemrég született Flóra, akit a valóságban is édesanyja, Frajt Edit terhessége alatt írtak bele a sorozatba. De vajon mi van most Nicsovics Franciskával majd' 25 évvel később?

nicsovics.jpg

Mint egy szocreál Truman-show követhettük nyomon tizenegy éven keresztül Mágenheim Flóra életét, akiből mára bizony egy gyönyörű hölgy lett. A sorozat végeztével nem színészkedett többet, inkább bölcsésznek állt. A középiskolai tanulmányait követően a Szegedi Tudományegyetemre felvételizett történelem-régészet szakra. Imádja a kutyákat, a zenét, a focit és az egyik facebookos borítóképe alapján a Star Treket is.

emTV.hu // fotók Magyar Televízió / Facebook

fb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr85804822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása