Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Zombik a négyzeten

Már is itt a The Walking Dead második évada

2014. február 28. - emTV.hu

fox.jpgMásodik évadjához ért itthon a The Walking Dead! A legendás sorozat a FOX csatornán immár magyar nyelven is elérhető, a rajongók folyamatában nézhetik végig az eddigi négy évad epizódjait! Túlélés egy zombik uralta világban, egy zárt közösségben, csapatként együttműködve idegenekkel - ez motiválja Ricket és azt a tucatnyi túlélőt, akik próbálják emberségüket és emberi mivoltukat megőrizni egy apokaliptikus világban.

A The Walking Dead sorozat magyar nyelvű változata második évadjához ért, amelyben a túlélő csapat biztonságos búvóhelyet keres. Az öreg Hershel Greene birtokán úgy tűnik, egy kis nyugalmat lelhetnek, ám a békésnek tűnő búvóhelyen további váratlan események történnek. Vajon tudnak-e hőseink csapatként együttműködni, közös túlélési stratégiákat alkotni, vagy előtérbe kerül a személyes rivalizálás, és elkezdenek egymás ellen fordulva egyéni játszmákat űzni? A sorozat második évadában is morális kérdések és embert próbáló helyzetek sora várja a nézőket, hétfőn esténként a FOX-on!

A második évad első epizódja hétfőn este tíz órakor látható.

A magyar FOX folyamatában adja le a legendás sorozat négy évadát, így a nézők néhány hónap alatt végignézhetik az elmúlt évek epizódjait, méghozzá szinkronos változatban. Ősszel pedig a legújabb, ötödik évad is megérkezik a FOX-ra, mindössze pár nappal az amerikai premier után.

The Walking Dead – hétfőn esténként tíz órakor a FOX csatornán!

via FOX / emTV.hu

fb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr55837083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása