Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Jön a Feketelista

Április 16-án érkezik a Viasat3-ra

2014. március 24. - emTV.hu

viasat3.jpgÚjabb prémiumsorozattal erősíti esti műsorkínálatát a Viasat3: április 16-án érkezik az idei sorozatévad legnagyobb dobása, a Feketelista (The Blacklist). A látványos, fordulatokban gazdag, de humort sem mellőző krimisorozat főszereplőjét, James Spadert a Feketelistában nyújtott alakításáért Aranyglóbusz-díjra jelölték.

A világ legkeresettebb bűnözője, az egykor a kormánynak dolgozó Raymond Reddington (James Spader) besétál az FBI székházába és feladja magát, egyúttal alkut ajánl a megdöbbent nyomozóknak: van egy listája – amin olyan rosszfiúk szerepelnek, akiket a bűnüldöző szervek nem is ismernek – és ezt megosztaná a hatóságokkal. De vannak bizonyos feltételei, amelyek közül a legfontosabb: csak egy kezdő FBI-ügynöknővel, Elizabeth Keennel (Megan Boone) hajlandó kommunikálni, egyébként nincs üzlet.

Az FBI terrorellenes részlegének vezetője (Harry Lennix) kénytelen elfogadni Reddington ajánlatát és teljesíteni a férfi extravagáns kéréseit is. Keen társa Donald Ressler (Diego Klattenhoff) lesz, a csapathoz a CIA-tól is érkezik erősítés, Meera Malik (Parminder Nagra) személyében. A teljes titoktartás mellett dolgozó egység a Reddingtontól kapott, többnyire homályos és kétértelmű utalások alapján próbál dolgozni, miközben Keen férje, Tom (Ryan Eggold) egyre nehezebben viseli párja újdonsült munkáját. Nagyon hamar kiderül az is: ebben a világban semmi nem az, aminek látszik.

Hamarosan mondunk magyar hangokat is!

Feketelista – április 16-tól minden szerda este 21 óra 25 perckor a VIASAT3 műsorán!

Viasat

fb_post.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr135877159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása