Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

"Az M3-mon sem látom agyonismételni Hofit"

Pedig még a monogramot se harapta bele

2014. május 29. - Ádám // emTV.hu

mtva.jpgNem kéne ennyire a kormány seggét nyalni, kedves Szabó László Zsolt! Végezze inkább a munkáját, amivel megbízták, vezesse a közmédiát! Ne csak a kétharmadát, hanem az egészet, ne csak a kétharmadnak, az egésznek! Minket, akik nem vagyunk igaz magyarok, minket is tessenek kiszolgálni, hiszen az a nyolcvanmilliárd nem az égből pottyant az MTVA számlájára. Nem a nagyzolási hóbortjukhoz adjuk a pénzt, hogy zépluszfilip elverhessen egymilliárdot egy műsorra, amire senkire se kíváncsi. Arra adjuk, ami a feladatuk lenne; korrekt hiteles tájékoztatás, szórakoztatás, olyan (akár csak rétegeket) érintő és/vagy társadalmi problémák bemutatása, mely értelemszerűen nem kereskedelmi csatornára való. És igen, arra is, hogy bemutassa Hajdú Eszter "Ítélet Magyarországon" című, a roma magyarok elleni gyűlöletbűncselekmény-sorozat elkövetőinek tárgyalásáról készült dokumentumfilmjét. Mert ez fontos, erről beszélni kell!!! És nem értem, hogy miért a közmédia az, ahol erről (meg nagyon sok minden másról) nem lehet. Ráadásul nem értem, hogy mitől a "szerkesztői szabadság durva megsértése" és "megengedhetetlen nyomásgyakorlás", amit Molnár Péter írt. Maga is, én is pontosan tudjuk, hogy ki az, aki nyomást gyakorolhat magára és kinek akar vagy kell megfelelnie. De árulja már el, miféle szerkesztői szabadságról beszélünk az MTVA-nál? Milyen megengedhetetlen nyomásgyakorlásról? Tükörbe nézett, Vezérigazgató Úr?

(Nyílt levél Szabó László Zsolt, az MTVA megbízott vezérigazgatója részére)

Szóval minket, a népet nem csak Pesty László "A cigány-magyar együttélés" című sorozatára, és ha már itt tartunk; Marslakókra, Kossuthkiflire, a béna című Végzős Kezdőkre vagyunk kíváncsiak, amiket leerőltetnek a torkunkon.

Tessék végre elegánsan viselkedni, és megelégedni azzal, hogy az összes hír- és háttérműsor olyan tövig nyal a kormányzatnak, hogy még az én fenekem is tiszta lesz tőle. A sportműsorokon kívül, gyakorlatilag csak a kormánypropaganda maradt a közmédia tévécsatornáin, meg néhány mese az M2-n. Az M3-mon sem látom agyonismételni Hofit... pedig lenne igény rá!

Szóval jó módi ez, csak elfelejti, hogy ez mind a mi pénzünk, ezáltal maga nekünk, a "népnek", a magyar embereknek dolgozik. Akkor is, ha néhány kollégának közpénz tömi a pénztárcáját, ezért ahogy mondani szokták úgy csinál, mintha ő szarta volna a spanyol viaszt, pedig még a monogramot se harapta bele, Kedves Szabó László Zsolt Megbízott Vezérigazgató Úr!

Én sem vagyok egy angyal, sőt, de 80 milliárddal ezt játszani, hááát! Leemelem a kalapom-pom-pom maga előtt.

ÉS MOST MULASSUNK!!!!

Mondanám, hogy tisztelettel, de nem lenne igaz
aki ezt a szemétdombot kapirgálja, Horváth Ádám Tamás

fb_post.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr946228011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása