Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Akarsz a Family Guy-ban szinkronizálni?

Érkezik a tizenkettedik évad

2014. augusztus 19. - emTV.hu

cc.jpgA hazai Comedy Central egyedülálló kezdeményezése keretében lehetőséget biztosítanak a játék végső győztesének, hogy egy epizód erejéig bevonuljon a Family Guy történetébe. A legnagyobb rajongó a hamarosan érkező tizenkettedik évad egyik mellékszereplőjének adhatja a hangját – a karaktert a szerencsés nemétől függően választják ki. Rövid időre ugyan, de egy magyar néző Quahog városába költözhet és akár Peter Griffinnel is beszélgethet. Kell ennél több? Részletek a tovább mögött!

famguy_szinkron.jpg

Az igazi Family Guy-fanatikus nem ragadhat le olyan háttértudásnál, hogy kívülről fújja a Madár az ászt, vagy ismeri Brian sikerkönyvének címét. Nem elég tudnia Stewie gonosz klónjának/ikertestvérének, vagy az óriás verekedő csirke, Ernie nevét. Az extra nehéz kérdésekért felelős Comedy csapat olyan fifikás feladványsorral állt elő, amire csak az igazi rajongó tudhatja a választ. Mert a végén csak egy maradhat, egy, aki szinkronhang lesz!

Kattintsatok ide és töltsétek ki a comedycentral.hu-n található adatlapot! A játék első fordulója augusztus 26. délig tart, aztán a helyes megfejtőket a csatorna értesíti arról, mit is kell csinálniuk a második körben!

emTV.hu // Comedy Central

fb_post.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr446617227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása