Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Szombattól újra X-Faktor

A műsorvezető Istenes Bence lesz

2014. szeptember 03. - emTV.hu

rtlklub.jpgSzombaton este fél nyolckor startol az X-Faktor 2014-es évada! AZ RTL Klub mentorasztalánál idén Tóth Gabi, Alföldi Róbert és Szikora Róbert mellett Amerikából a műsor idejére hazatérő Little G Weevil blueszenész foglal helyet.

Az X-Faktor új évadának válogató adásaiban természetesen a tehetségek mellett csodabogarak és őrült fazonok is a színpadra lépnek. Lesz aki a hangjával "robbantja fel" az RTL Klub stúdióját, lesz aki az egyéniségével forrázza le a mentorokat, és olyan produkció is látható lesz a műsorban, ami miatt a szó szoros értelemben felforrósodik a hangulat.

Idén először már 14 éves kortól várták a jelentkezőket az X-Faktorba, és már nem csak énekes csapatok, de zenekarok is benevezhettek. Vidám és megható pillanatokban egyaránt része lehet annak, aki szombat este az RTL Klub képernyőjére kapcsol. A Fókusz Plusz x-faktoros riportjaival az esti Híradó után mindenki ráhangolódhat a tehetségkutató legújabb évadára.

A műsorvezető Istenes Bence lesz, aki először vezet majd egyedül szombati egész estés show-t.

emTV.hu // RTL Klub

fb_post.jpg

zzepg_fav.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr176664967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása