Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Érkezik a Continuum a Pro4-re

Íme a magyar hangok

2014. szeptember 08. - Ádám // emTV.hu

pro4.jpgA kanadai Showcase 2012-ben indult sorozatát jómagam is nyomon követem, az eddigi három évad folytatása a remények szerint jövő tavasszal érkezik. Itthon a Pro4 szeptember végétől kezdi adni, ezért elkértük a csatornától a magyar hangok listáját.

Azt elfelejtettem megkérdezni, hogy melyik stúdió készíti a szinkront, de (a TV2-ről lévén szó) gyanítom a Master, akiknek mindenképp fel kell jegyeznem egy piros pontot, hogy a Kagame-t alakító Tony Amendola (Bra'tac, Stargate SG1) ismét Várkonyi András hangján szólal meg. Más ex-csillagkapus is játszik a sorozatban; Sonya-t Lexa Doig (Dr. Lam, SG1) alakítja.

Kiera – Ullmann Mónika
Carlos – Fekete Ernő
Alec – Joó Gábor
Dillon – Czvetkó Sándor
Lucas – Renácz Zoltán
Kellog – Karácsonyi Zoltán
Travis – Maday Gábor
Curtis – Horváth Gergely
Kagame – Várkonyi András
Betty – Zsigmond Tamara
Greg – Dévai Balázs
Sonya – Sallai Nóra
Jasmine – Mohácsi Nóra
Ann – Kerekes Andrea
Roland – Bordás János

Az kicsit meglepett, hogy a Continuum nem valamelyik AXN- csatornára érkezett, de mindenképpen remek hír, hogy az időutazós sorozat mindhárom évadát végre magyarul is láthatjuk szeptember 24-től, szerdánként 21:20-tól a Pro4-en!

emTV.hu // TV2

fb_post.jpg

zzepg_fav.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr196680363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása