Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Érkezik a Celeb vagyok, ments ki innen!

Október 6-tól az RTL Klubon és az RTLII-n

2014. szeptember 18. - emTV.hu

rtlklub.jpgMa délelőtt sajtótájékoztató keretében mutatta be az RTL Klub azokat a celebeket, akik október 6-tól minden komfortot hátrahagyva megmérettetik magukat Dél-Afrikában, a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban.

Hosszú hetek óta találgatták a sajtó munkatársai, hogy kik lehetnek azok a celebek, akik Dél-Afrikába utaznak a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorral. Most azonban lehullt a lepel és nemcsak a reality helyszínére, de a műsorban résztvevő celebek névsorára is fény derült.

"A celebek tűréshatárát ezúttal Dél-Afrikában, a Kruger Nemzeti Park vonzáskörzetében tesszük próbára. Bár a műsorvezetők személye változatlan – hiszen ezúttal is Sebestyén Balázs és Vadon Jani vezeti a műsort – a résztvevő celebek listája minden eddiginél színesebb" – jelentette be Kolosi Péter az RTL programigazgatója, aki a műsor szereplőinek bejelentése előtt arra is kitért, hogy a Class FM-el történt megállapodásnak köszönhetően Sebestyén Balázs és Vadon Jani televíziós és rádiós feladatait sikerült maradéktalanul összehangolni.

A páros ugyanis Dél-Afrikából is zavartalanul vezeti majd a Class FM-en minden hétköznap reggel jelentkező Morning Show-t is.

Sebestyén Balázs és Vadon Jani össztüze, bátorságpróbák, számos kihívás és a komfort teljes nélkülözése vár: Erdei Zsoltra, Nyertes Zsuzsára, Puskás Petire, Gáspár Beára, VV Aureliora, Molnár Andira, Cooky-ra, Bódi Sylvire, Gáspár Lacira, Hevesi Krisztára, Bárdos Andrásra, Novák Angélára, Fördős Zére, Aleska Diamondra, Pars Krisztiánra, Krasznai Tündére, Dudás Mikire, Baukó Évára, Bunyós Pityura és Szabó Zsófira.

A Celeb vagyok, ments ki innen! első évadát – amely 2008-ban debütált – a teljes lakosságban átlagosan 1.826.306-an követték nyomon, míg átlagos közönségaránya a kereskedelmi célcsoportban 41,4% (SHR) volt. A Falusi Mariann győzelmével véget érő szériához képest, a második évad sikere még hangosabb volt. Keleti Andrea dzsungelkirálynővé "koronázását" és az addig vezető utat átlagosan 2.040.557-en követték nyomon a teljes lakosságban, míg a 18-49 éves korcsoportban átlagosan 42.5% (SHR) közönségarányt ért el a műsor.

A korábbi két évadhoz hasonlóan hétköznap délutánonként ezúttal is jelentkezik majd a reality kísérőműsora, a Celeb vagyok, beszéljük meg! Lilu vezetésével, ezúttal az RTLII-n. A Campona Tropicariumból jelentkező délutáni talkshow-ban a műsorvezető a celebek rokonaival, barátaival, ismerőseivel együtt eleveníti fel az előző nap eseményeit, a legizgalmasabb feladatokat és kihívásokat. Ugyanakkor a délutáni kiadás bepillantást enged majd a Celeb vagyok, ments ki innen! kulisszái mögé is, megmutatva ezzel a celebek eddig ismeretlen arcát.

Az első évadban részt vevő sztárok hamarosan elindulnak Dél-Afrikába, hogy október 6-tól próbára tegyék magukat a Celeb vagyok, ments ki innen! harmadik évadában.

emTV.hu // RTL Klub

fb_post.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr426708613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása