Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Jövő év elején indul az RTL3 HD

Vagyis az RTLII, COOL és a Film+ csatornák nagyfelbontású csomagja

2014. október 01. - emTV.hu

rtl_kabeltv.jpgA közös reklámablak miatt RTL3 név alatt futtatott csatornák a jelentős sávszélességigényük miatt elsősorban a digitális kábelhálózatokon jelenhetnek meg, a műholdas szolgáltatóknál ez egy multiplex felét, vagy magyar módon agyontömörítve harmadát/negyedét foglalhatja el.

Az RTL3 HD szinte biztos, hogy a drágábban előfizethető csomagok része lesz, mivel a reklámadó miatt az RTL ezeken keresztül juthat most plusz pénzekhez – írja a sat-tv-radio.hu. A HD csomag indulása után várhatóan a drágább készítésű vagy népszerűbb műsorok is ezekre a csatornákra vándorolhatnak át

Ugyancsak az RTL kábeltévékhez kapcsolódó hír, hogy a sorozat+ tervezett átalakítása egyelőre biztosan elmarad, mivel van igény a csatorna tematikája iránt.

emTV.hu // sat-tv-radio.hu

fb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr156750175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása