Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Péntektől Az óceán szíve az AXN White-on

Íme a karakterek, magyar hangok

2014. október 01. - emTV.hu

axnwhite.jpgPénteken este mutatja be az AXN White Az óceán szíve (El corazón del océano / In the Heart of the Ocean) című spanyol kalandfilmsorozatot, melyben az amerikai kontinens felfedezését követő időszakban járunk, mikor a spanyolok sorra építik fel kolóniáikat az új kontinensen.

axnwhite_elcorazondeloceano.jpg

Ingrid Rubio (magyar hangja Vándor Éva) alakítja Mencía Calderón, a kormányzó feleségét, akinek feladata, hogy férje, a kormányzó halála után teljesítse a férfi küldetését, melyet a király bízott rá.  Az út során ki kell vívnia a férfiak tiszteletét, különösen Salazar kapitányét.

Juan De Salazart, az expedíció kapitányát a Balfék körzetből ismert Hugo Silva (magyar hangja Sarádi Zsolt) alakítja. A kapitány igazi hódító, vezető személyiség. Mencía az első nő, akinek a parancsait követnie kell, ami irritálja őt, de egyben kedvére is van. Tetszik neki az új világ, számára ez a küldetés egy új élet lehetőségét jelenti.

Ana, a romantikus kalandor szerepében a csinos Clara Lago (magyar hangja Csifó Dorina). Bátor álmodozó, erős személyiség, nonkonformista tini. Ana de Rojas hatással van a többi lányra és Mencíára is. Szíve a kapitányért és Alonsoért dobog. Utóbbi bár viszonozza érzéseit, nem tud számára jövőt kínálni.

Alonso-t, a hőst, aki szerény származása ellenére okos és intelligens, Álvaro Cervantes (magyar hangja Czető Roland) játssza. Felkelti Ana figyelmét, aki iránt a férfi rögtön szerelemre is lobban. Szorgalmas és figyelmes, egy légynek sem tudna ártani, de képtelen nyugton maradni, ha igazságtalansággal szembesül. Pont ez a tulajdonsága nehezíti meg számára ezt az utat.

További magyar hangok

Juana – Spilák Klára
Nuno – Csizmadia Gergő
Almanegra és a kerítő – Pál Tomi
Bermejo és Mondejar – Varga Tamás
Anton – Bácskai Jani
Sanchez – Sipos Imre
Maese – Bolla Róbert
Sanabria – Fehér Peti
Fushia – Csonka Anikó
Becerro – Galbenisz Thomasz
Rana – Pál András
Martina – Nagy Blanka
Treso – Horváth Gergő
Maria – Tamási Niki
Rosita – Kántor Kitty
Clara – Vida Sára
Isabel – Hermann Lilla
Martina – Áron Laci
Bonpiere – Koncz István
Xoan – Galkó Balázs
Fatima – F. Nagy Eszter
Pelayo – Előd Álmos
Sierpes – Haagen Imre
Beatriz – Bálizs Anett

Október 3-án, pénteken este 21:05-től az AXN White csatornán!

emTV.hu // AXN

fb.jpg

zzepg_fav.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr536741649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása