Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Még szégyentelenebbek lesznek a Szégyentelenek

Haverok, zene, és rengeteg whiskey. Vagy csak whiskey.

2014. október 02. - emTV.hu

viasat6.jpgNem az a lényeg, hogy miből élsz, sokkal inkább az, hogy hogyan, és ebben Frank Gallagher a legjobb. Na és persze népes családja. Chicago legviccesebb famíliájának története Magyarországon eddig nem sugárzott epizódokkal folytatódik október 6-tól a Viasat6 műsorán.

Az alkoholista apuka szerepében az Oscar-díjra jelölt William H. Macy parádézik, a családot pedig továbbra is tűzről pattant lánya (akit Az Operaház fantomjából ismert Emmy Rossum formál meg) fogja össze. Eközben a gyerekek suliba járnak, feszegetik a törvény határait, másodállásuk van. De ami a lényeg: összetartanak, minden körülmények között. Ahogy Frank mondaná: "élj úgy, mintha ez lenne életed utolsó napja. És persze igyál is. Sokat."

Shameless – Szégyentelenek III // október 6-tól minden hétfőn este 23:00-tól a Viasat6-on!

emTV.hu // Viasat6

fb.jpg

zzepg_fav.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr686752697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása