Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Egy hely még kiadó az X-Faktor élő show-jába

Megvan az X-Faktor top12-es névsora, azonban még egy hely kiadó

2014. október 13. - emTV.hu

rtlklub.jpgA mentorok által kategóriánként kiválasztott egy-egy tiszta lapos versenyzőből a nézők dönthetik el szavazataikkal, ki állhat szombaton tizenharmadikként az RTL stúdiójának színpadára, ugyanis az első élő show október 18-án, azaz most szombaton 20:25-kor kezdődik.

tisztalap.jpg

A blueszenész Andelic Jonathant, Horányi Julit és Kállai-Kiss Zsófit választotta a 25 év felettiek kategóriában, a tiszta lapot pedig Horváth Krisztiánnak adta. Szikora Róbert a lányok közül Ilyés Jenifert, Jakab-Péter Izabellát és Tóth Andit viszi magával az élő showba, tiszta lapos versenyzője Krizsma Gwendolin lett.

Vasárnap Tóth Gabi a csapatok közül a Pálinka Republiknak, a Spoonnak és a Tha Shudrasnak szavazott bizalmat, tiszta laposként pedig a Rosewood zenekarnak adott még egy esélyt, döntését Czutor Zoltán segítette meghozni. Alföldi Róbert Stohl András véleményét hallgatta meg versenyzőiről, a fiúk közül Borbély Richárd, Nagy Ricsi és Szabó Richárd mutathatja meg magát szombaton, a tiszta lap pedig Benjié.

X-Faktor 2014 élő show október 18-án 20:25-kor az RTL Klub képernyőjén!

emTV.hu // RTL Klub

facebook.jpg

zzepg_fav.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr456786403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása