Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Madár a dzsungel királya

Erdei Zsolt nyerte a Celeb vagyok harmadik évadát

2014. október 23. - emTV.hu

rtlklub.jpgAz elmúlt hetekben tíz ismert ember tette magát próbára a dél-afrikai vadonban: minden komfortot nélkülözve, elszakítva éltek megszokott kényelmüktől, sőt, még az ételt is maguknak kellett megszerezniük különböző bátorságpróbákon.

madar.JPG

A műsor során a nézők dönthettek arról, kit küldenek bátorságpróbára, mikor vetnek véget a celebek szenvedésének, és arról is, ki legyen a végső győztes. A dzsungel királya végül Erdei Zsolt, Madár lett.

Néhány nap szünet után, október 27-én, hétfőn indul a Celeb vagyok, ments ki innen következő, negyedik évada, melynek szereplői: Hevesi Krisztina, VV Baukó Éva, Aleska Diamond, Bárdos András, Cooky, Bunyós Pityu, Pars Krisztián, Nyertes Zsuzsa, Molnár Andrea és Puskás Peti.

emTV.hu // RTL Klub

facebook.jpg

zzepg_fav.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr906825577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása