Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Változik három RTL Kábeltelevíziós csatorna logója

Jövő hónaptól a COOL, a FILM+ és a FILM+2 is új logót kap

2014. november 15. - emTV.hu

rtl_kabeltv.jpgDecember 1-jén kisebb mértékben változik a COOL, komolyabban a FILM+ és a FILM+2 logója. A változás vélhetően összefüggésben van az RTL3 csatornák (RTLII, COOL, FILM+) nagyfelbontású változatainak 2015. januári indulásával – adta hírül pénteken a DTV News.

rtlktv_logok.jpgMeg nem erősített iparági források szerint ezzel egyidejűleg megkezdődik az RTLII HD, a COOL HD és a FILM+ HD tesztüzeme.

Ami már biztos, hogy 2015. január 6-től az "RTL3" nagyfelbontású változatai elérhetővé válnak a Telekom kínálatában, a szolgáltató a műholdas platformján igen jelentős HD bővítést hajt végre, húsznál is több magyar nyelvű HD csatornát kínál majd, messze a legtöbbet a hazai DTH szolgáltatók közül.

emTV.hu // DTV News

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr266898413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása