Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Ma érkezik a Family Guy 13. évada a Comedy Centralra

Ötletes promókat készítetettek, nézd csak meg!

2014. december 02. - emTV.hu

cc.jpgEgyedülálló szinkronnal érkezik Magyarországra a Family Guy 13. évada. A Comedy Central játékát Erményi György nyerte, aki részt vehetett a sorozat szinkronizálásban, így kivételesen egy civilt, egy igazi fanatikust is viszonthallhatnak a sorozat rajongói.

Magyarországon eddig még nem látott részekkel folytatódik a világ egyik legmegosztóbb animációs sorozata. A Griffin család a 13. (amerikai számozás szerint 12.) évadra is megújul és egy különleges húzással rázza fel a rajongókat. Hogy mi lehet az, ami a keményen edzett Family Guy fanatikusokat is megdöbbenti? Nehéz kimondani, de az egyik szereplő hirtelen halála, majd feltámadása. A 13. évadban a magyar rajongók egy egészen különleges szinkronhanggal is megismerkedhetnek.

Seth MacFarlane, a sorozat atyja minden zokszó nélkül írta ki Briant, az irodalmár és alkoholista kutyát, aztán jót nevetett az interneten hőzöngő tömegen, akik annyira komolyan vették ezt a kis nézettségpumpáló csínyt, hogy petíciót nyújtottak be a karakter megmentéséért. Ha úgy vesszük, nem eredménytelenül, hiszen mindenki megnyugodhat, Briannak továbbra is kutya egy élete van a Griffin család tagjaként. A meglepő fordulat mellett Peter elmegy kincset keresni egy gyermekmenühöz adott kincses térkép nyomait követve, Quagmire pedig végre talál egy hozzá méltó perverz nőt, akiről kiderül, hogy teljesen pszichopata.

A Comedy Central a hazai verzióban is előállt egy szokatlan lépéssel: lehetőséget adott a Family Guy egy fanatikus rajongójának, hogy bevonuljon a médiatörténelembe és szinkronszerephez jusson a sorozatban. A csatorna versenyét egy fiatal srác, Erményi György nyerte, aki még egy Family Guy-bugyis bombázót is maga mögé utasított a győzelemért. A különösen nehéz kérdések megválaszolásáért cserébe az ifjú rajongó a felejthetetlen szinkronizáláson túl egy olyan posztert is kapott, amelyet az eredeti magyar hangok, Kerekes József, Schnell Ádám és a többiek is dedikáltak. A ”civil” szereplő többek között Eliottként lesz hallható az új évadban. A Balogmix Stúdió szakmai veteránjai mélységesen meg voltak elégedve a beugró teljesítményével.

Új évad, új részek és egy új hang. A Family Guy 13. évada december 2-től, kedden és csütörtökön 22:30-tól a Comedy Central műsorán!

emTV.hu // Red Lemon Media

facebook.jpg

zzepg_fav.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr986950439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása