Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Ismét kódolatlan hetek az AXN csatornán

Holnaptól két hétig minden MinDig TV néző számára

2015. február 26. - emTV.hu

axn.jpgA február 27-én kezdődő és március 13-ig tartó időszak alatt így olyan premier sorozatokat láthatnak közel nyolcszázezer háztartásban, ingyenesen a nézők, mint a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot?, Titkok és hazugságok vagy a Felejthetetlen harmadik évada.

Az AXN és a MinDig TV-t üzemeltető Antenna Hungária megállapodása alapján az ingyenes MinDig TV platform felhasználói számára 2015. február 27-től március 13-ig kódolatlanul lesz elérhető Magyarországon az AXN csatorna. Így a MinDig TV nézői az elsők között láthatják például a Titkok és Hazugságok című krimisorozatot, melynek magyarországi premiere az amerikai indulással egy napon, március elsején dupla epizóddal érkezik az AXN csatornára. A tízrészes sorozat egy gyilkossági nyomozás történetét mutatja be, a főszerepekben pedig Ryan Phillippe és Juliette Lewis látható. 

A csatorna a C jelű, országos lefedettségű multiplexen fogható, a vétellel kapcsolatos információ a MinDig TV weboldalán található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja az AXN csatornát a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

A televíziós premierrel egy időben a MinDig TV applikáción keresztül is láthatják a felhasználók a Titkok és hazugságok első két premierepizódját, hiszen március 1-jén ezen a platformon is élőben elérhető lesz az AXN csatorna műsora. A közel kilencszázezer letöltéssel rendelkező, ám sokszor használhatatlan applikáció okostelefonra és tabletre is letölthető a Google Play, App Store és Windows Store áruházakból.

A tengerentúlon nézettségi rekordot döntő Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? című sorozat a téli szünet után február közepén tért vissza az AXN csatornára, minden hétfőn este kilenc órakor látható premierepizódokkal. Azonban nemcsak újoncok érkeznek kódolatlanul az AXN csatornán, hanem olyan közönségkedvencek is, mint a Falco - zsaru a múltból, melynek második évada indul március 3-án, vagy a Felejthetetlen című sorozat, melynek harmadik évada kezdődött februárban.

emTV.hu

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr767221821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása