Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Idén tavasszal is megnyílnak az AXN csatornák

Kódolatlan hetek az AXN, AXN Black és AXN White csatornákon

2015. március 04. - AXN

axn.jpgMárciusban az AXN és az AXN White csatornák kódolatlanul elérhetőek a Tarr, UPC, UPC Direkt és Vidanet előfizetői számáram míg az AXN Black április közepétől május közepéig a UPC, UPC Direct, Tarr és a Vidanet. Az AXN-t március 13-ig a MinDig TV nézői is korlátlanul elérhetik.

A kódolatlan hetek alatt a nézők megismerhetik az AXN csatornák legújabb premiersorozatait. Az AXN-en március 3-án – az amerikai premierrel egy napon – indult a Titkok és hazugságok című amerikai sorozat, melynek főszerepében Ryan Phillippe és Juliette Lewis látható. A történet egy gyerekgyilkossági ügy nyomozását mutatja be tíz epizódon keresztül. Az ugyancsak március elején indult A fehér királyné című sorozat történetét az AXN White csatornán követhetik nyomon a történelmi sorozatok rajongói. A Rózsák háborúját bemutató sorozat a 15. századi Angliába kalauzolja el a nézőket.

A férfiasabb szórakozást kedvelők a Spartacus: Elátkozottak háborúja című sorozatot láthatják áprilisban először az AXN Black műsorán. A Spartacus sorozat befejező évada a címszereplő vezette rabszolgafelkelés történetét meséli el.

Az AXN csatorna a Tarr Kft. kínálatában március 31-ig díjmenetesen lesz elérhető  digitális vételi módon a MINI és ALAP kábeltévé díjcsomagra előfizető ügyfeleknek. Az AXN White csatorna ugyanebben az időszakban lesz kódolatlan a UPC Bronze csomag előfizetőinek, illetve a UPC Direct (a Direct Lightra és a Direct Mediumra előfizetett ügyfelek is ingyenesen nézhetik), a Tarr Kft. (MINI és ALAP díjcsomag) és a Vidanet ügyfeleinek.

Az AXN Black csatorna április 15-től május 15-ig válik kódolatlanná a Tarr Kft. (MINI és ALAP díjcsomag), és a Vidanet kínálatában, a UPC Bronze csomag előfizetőinek. A UPC Direct ügyfelei (a Direct Lightra és a Direct Mediumra előfizetők), pár nappal tovább, május 18-ig láthatják ingyenesen a csatorna műsorát.

emTV.hu // AXN

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr397240793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása