Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Ördög Nóra igazgatónőként debütál

Egyrészt várható volt, másrészt mi van az osztályfőnökkel?

2015. március 06. - Ádám // emTV.hu

tv2.jpgIskolaigazgatóként mutatkozik be a képernyőn tavasszal Ördög Nóra. Az ének iskolájának műsorvezetője az idei tanévadában meglepő módon "nagy hangú apróságokkal és tehetséges kamaszokkal dolgozik majd", és bár csak majd, ő "már most élvezi a közös munkát".

spardognora_tv2.jpg

Na, de nem akarok ilyen undok lenni, Az ének iskolája szerintem jó műsor és tény, hogy Ördög Nóra is a Kölyökklubban kezdte, ráadásul azóta anya is. Csak humorosnak tartom az olyan megfogalmazásokat, mint hogy "nagy hangú apróságokkal és tehetséges kamaszokkal dolgozik majd, és már most élvezi a közös munkát". Először azt írják majd fog dolgozni nagy hangú apróságokkal és tehetséges kamaszokkal, aztán hogy már most élvezi a közös munkát.

Az ének iskolájának harmadik évfolyama idén tavasszal jelentkezik a TV2 képernyőjén, újabb tizenhat diákkal, és az igazgatónővel (hová lett az osztályfőnök?), Ördög Nórával, aki már el is kezdte a munkát az éneksuliban.

(Tehát akkor még is csak élvezheti a közös munkát, de akkor miért csak majd dolgozik nagy hangú apróságokkal és tehetséges kamaszokkal?)

Nagyon jó hangulatban teltek az első forgatási napok, gyorsan összecsiszolódtunk a tanárokkal, és leesett az állam, milyen tehetségesek a jelentkező gyerekek. Lúdbőrözős pillanatokat vártam, és meg is kaptam – mondta Nóra.

Gyerekekkel dolgozni egyébként is nagyon hálás feladat, a stáb az első pillanattól kezdve óriási szeretettel veszi körül a jelentkezőket, és nagyon pozitív a légkör a forgatásokon, ezért könnyen rá tudtam hangolódni a műsorra – tette hozzá.

Az ének iskolája idén tavasszal a harmadik évaddal jelentkezik, az igazgatónő Ördög Nóra és a tanárok – Szandi, Szulák Andrea, Caramel és Hajós András – pedig már izgatottan várják, vajon kik lesznek azok az ifjú tehetségek, akiknek ebben a tanévben foghatják majd a kezét mindenki kedvenc éneksulijában.

emTV.hu // TV2

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr117246231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása