Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Jövő héttől később kezdődik az Éden Hotel

Március 16-tól egy órával későbbi időpontra kerül a reality

2015. március 13. - emTV.hu

tv2.jpgNem teljesített valami jól az Éden Hotel, ezért  hétfőtől későbbi kezdéssel próbálkozik a csatorna. 21:15-kor kezdődik majd a TV2-n, aztán 22:30-kor az Éden Éjjel a SuperTV2-n, ahol a kísérőműsor után az Éden Hotel aznapi ismétlése jön, kitakarás és kisípolás nélkül.

eden_sajttaj1.jpg

A TV2 taktikai reality-je február 23-án indult és a játékosok azóta már megtapasztalták, hogy az Éden Hotelben tényleg bármi megtörténhet, nem bízhatnak meg senkiben, nem tudhatják, mikor fognak össze ellenük a barátnak hitt ellenségek. Titkos küldetések, szexi lányok és fiúk érkezése borítja fel napról napra a már bentlakó játékosok mindennapjait, semmi és senki nem az, aminek látszik. Az elmúlt hetekben viharos veszekedéseket, őrült bulikat és pikáns összebújásokat láthattak a nézők.

A TV2-n 21:15-kor sugárzott premier epizódok után késő este, 22:30-kor a SuperTV2-n lesz látható a reality kísérő műsora az Éden Éjjel címmel. Közvetlenül a kísérő műsor után a SuperTV2-n azonnal indul az Éden Hotel aznapi ismétlése, ezúttal kitakarás és kisípolás nélkül.

A TV2 hétköznap esti műsorrendje az alábbiak szerint alakul
18:00 Tények
19:30 Jóban Rosszban
20:15 Zsaruk – Új részekkel
21:15 Éden Hotel

emTV.hu // TV2

facebook.jpg

zzepg_fav.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr287265337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása