Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Arculatváltás és tavaszi premierek az RTL kábelcsatornáin

A Showder Klub tizenötödik szezonjának új részeit az RTLII nézői láthatják először

2015. március 13. - emTV.hu

rtl_kabeltv.jpgAz RTL Magyarország kábelcsatornái tavasszal országos televíziós premierekkel és számos újdonsággal várják a nézőket. Vasárnaptól a portfólió zenecsatornája, a Muzsika TV vadonatúj arculattal, logóval és 16:9-es képaránnyal sugározza közkedvelt műsorait.

muzsikatv_logo_2015.jpg

A Muzsika TV 2009 óta van jelen a televíziós piacon és 2011-től láthatjuk változatlan arculattal. A programstruktúra finomhangolása mellett elérkezett az idő, hogy a csatorna zenei sokszínűségét megjelenése is tükrözze. Exkluzív műsorok, videoklip megjelenések és minden héten tizenhárom premier adás várja a nézőket. A folyamatosan bővülő programkínálat legnépszerűbb műsorai: Sihell Ferry - Dallamokon át, Kívánságpercek Magyar Rózsával, Szívküldi Komonyi Zsuzsival, NAGYfröccs, Házibuli Attilával, Zenés Randevú Balázs Palival és a Hungarian Pop Top. Hamarosan országjáró turnéra indulnak a Muzsika TV sztárjai, így élőben is találkozhatnak a nézők kedvenceikkel.

Az RTLII-n tavasszal országos tévépremierek sora várja a nézőket: romantikus- és vígjátéksorozatok, gasztrovetélkedő és sajátgyártású műsorok a csatorna exkluzív kínálatában. Hétköznap kora délután a romantikus sorozatok uralják a képernyőt: Smaragd szív – Az örökös, Lucia – A sors üldözöttje, Rosario – A múlt fogságában. Őket követi A nagy ízválasztó, a népszerű amerikai főzős-reality, olyan sztárszakácsokkal, mint Nigella Lawson vagy Anthony Bourdain. Hétköznap esténként látható a Gossip Girl – A pletykafészek ötödik évada.

Március 23-án este tíz órától rajtol a Showder Klub tizenötödik szezonja, az új részeket először az RTLII nézői láthatják majd. Március 24-én folytatódik a csatorna egyik igazi közönségkedvence; Az élet csajos oldala a harmadik évaddal, dupla részekkel.

A COOL-on március 23-tól minden hétköznap dupla részekkel jön Charlie Sheen sorozata, a Nyugi, Charlie!, valamint folytatódnak a közkedvelt sorozatok a CSI: Miami helyszínelők tizedik évada és rövidesen érkezik egy újabb premier a csatornára, a Gyilkos elmék nyolcadik évada.

Az RTL+ április 1-től az estéit sitcomokra hangolja. Már délután hat órától indulnak a vígjátékok, elsőként jön Alf, majd Egyről a kettőre, Modern család, Egy rém rendes család és zárásként Benny Hill Show.

A kábelcsatornákon lesznek filmek is. Néhány cím a következő hetek kínálatából: Ízek, imák szerelmek, A Nílus gyöngye, Kalandok Sohaországban, Jóbarátnők, Egy ágyban az ellenséggel, Az amerikai az RTLII-n. Lesz Oviapu 2, Gagyi mami, Utazás a rejtélyes szigetre, Éjszaka a múzeumban 2, Szahara, Harcosok klubja, A randiguru, A végzet ereklyéi – Csontváros a COOL-on. A feláldozhatók 2, Elrabolva 2, Pókember, A Pogány Madonna, Mad Max, A bombák földjén, Alvin és a mókusok 3, és Mennyei királyság a FILM+-on.

emTV.hu // Muzsika TV

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr297265799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása