Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

A SportKlub elérhető a DIGI műholdas kínálatában is

Kedd óta elérhető a SportKlub a DIGI műholdas platformján is

2015. április 03. - emTV.hu

sportklub.jpgKedd óta elérhető a SportKlub a DIGI műholdas platformján is. A csatorna és a szolgáltató közötti tárgyalások sikeresnek bizonyultak, így a kábeles előfizetéssel rendelkezők után immáron a műholdas előfizetők is láthatják a csatorna műsorát.

A DIGI és SportKlub közötti megegyezésnek köszönhetően újabb több százezer háztartásban élvezhetik a nézők a csatorna izgalmas közvetítéseit és saját gyártású műsorait.

"A megállapodásnak köszönhetően március 31-től még több háztartásban elérhető a SportKlub adása. Örömmel vettük a bővítést, hiszen jelen pillanatban a DIGI rendelkezik a legerősebb kínálattal a sportszerető közönség számára, a nézők itt követhetik a legtöbb magyar nyelvű sportadót" – jelentette ki Világi Péter, a csatorna kommunikációs igazgatója.

A SportKlub számos formabontó háttérmagazinnal várja a sportrajongókat, ilyen például a véleményeket ütköztető Dodzsem, a Ferencvárosi Torna Club életét bemutató Fradi TV, a szabad szájú kritikus, Puzsér Róbert által vezetett Aranylövés Puzsérral című talk show, a 3 menet Havas Henrikkel, ahol a sport nagyjaival láthatnak szókimondó interjúkat a nézők, vagy a napokban indult TrollFoci TV című műsor.

emTV.hu // Red Lemon Media

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr927335448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása