Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Disney hősök chippendale szerepben [18+]

A Disney rajzfilmek "férfi szereplői" ezúttal egyedül dobják le a textilt

2015. április 25. - Ádám // emTV.hu

18.jpgA David Kuwena által még régebben készített vad grafikákban a művész chippendale szerepben képzelte el a Disney rajzfilmek szereplőit, mintha a "fiúk csak egy sima" erotikus fotózáson vennének részt. A bejegyzést csak tizennyolc éven felüliek számára ajánljuk!

1_disney_heroes_jim_hawkins_by_davidkawenai.jpg2_disney_heroes_thomas_by_davidkawena.jpg4_disney_heroes_phoebus_by_davidkawena.jpg5_disney_heroes_david_by_davidkawena.jpg6_disney_heroes_tarzan_by_davidkawena.jpg7_disney_heroes_hercules_by_davidkawena.jpg8_disney_heroes_shang_by_davidkawena.jpg9_disney_heroes_kocoum_by_davidkawena.jpg10_disney_heroes_prince_phillip_by_davidkawena.jpg11_disney_heroes_prince_hans_by_davidkawena.jpg12_disney_heroes_kristoff_by_davidkawena.jpg

HASONLÓ BEJEGYZÉSEK
A Disney ötven árnyalata
DisHollywood: A kifordított mesevilág
A kövér Spocktól Mickey egéren át Törpapáig
A Family Guy szereplői a Trónok harca világában
Ha Disney szereplők játszanának a The Walking Dead-ben

emTV.hu // David Kuwena "Disney Heroes"

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr137397218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása