Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Hamarosan ehetünk a Breaking Bad csirkefalatozójában

Egy üzletember szemet vetett a Los Pollos Hermanos-ra

2015. május 02. - Ádám // emTV.hu

news.jpgEgy üzletember komoly érdeklődést mutat arra, hogy a valóságban is megnyissa a sorozat legendás, ám fiktív Los Pollos Hermanos nevű csirkés éttermét. A rajongók eddig csak a forgatások helyszínéül szolgáló burrito éttermet látogathatták meg.

los_pollos_hermanos.jpg

Vince Gilligan a Redditen azt írta, hamarosan megnyithatják az eddig a valóságban nem létező, ám a sorozatban nagy sikert befutott Los Pollos Hermanos nevű éttermet. Az ötlet egy üzletembertől származik, akinek az az érdeke, hogy a Los Pollos Hermanos egy tényleges étteremlánc legyen.

A Reddit felhasználók azonnal ugrottak, és megannyi javaslatot tettek, hogyan lehetne jobban Breaking Bad-essé tenni az éttermet. A két kedvencem a Heisenburger és a hagymás Fring. (Walter White a Heisenberg nevet használta álnévként, a sorozat egyik meghatározó negatív karaktere pedig Gustavo Fring, többek között a Los Pollos Hermanos nevű étterem tulajdonosa volt.)

Egy elképzelés szerint egy fickó, aki úgy néz ki, mint a sorozatbéli Walter White, minden étteremben egy asztalnál egyedül ehetne, az étlapon pedig lehetne egy fagyi, amit kék Pop Rocks pattogócukorkával (úgy néz ki, mint a sorozatban készített kék metamfetamin) szórhatnának meg.

Jelenleg a rajongók csak a forgatások során a Los Pollos helyszínéül szolgáló Új-mexikói Twisters burrito étterembe látogathatnak el.

emTV.hu // Reddit

facebook.jpg

zzepg_fav.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr77421262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása