Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Kállay-Saunders: "Sokkal több kell ahhoz, hogy eltűnjek"

Az énekes a Sláger TV-n beszél az őt ért vádakról

2015. május 28. - Ádám // emTV.hu

slager.jpgAz utóbbi hetekben Kállay-Saundersről egy újabb verekedési ügy miatt cikkeztek: a hírek szerint egy bokszoló támadta meg és ütötte le egy szórakozóhely mosdójában. A comment:com egy hete pedig arról cikkezett, hogy a me­ne­dzse­re és sajtófőnöke is elköszönt az énekestől.

ksa.jpg

"Olyan dolgokat is mondtak rólam, amit életemben nem tennék meg!" – jelentette ki Kállay-Saunders András a Sláger TV zenei hírműsorában, a Sláger Híradóban. A zenész-énekes őszintén, meglepő szerénységgel beszél a ma esti adásban a rágalmakról, a zene szeretetéről és a karrierjéről, legalább is az erről szóló sajtóközlemény szerint.

"Mostam a kezem, amikor odajött valaki és belém kötött. Nem volt verekedés, ennyi volt az egész. Már megint olyat állítanak rólam, amit életemben nem tennék meg" – fejtette ki el Kállay-Saunders András. Az énekes nem tartja magát balhésnak, és azt is hangsúlyozta: menedzsmentje nem hagyta el. "Nem dobott el senki! A zenekarommal közösen döntöttünk úgy, hogy visszamegyünk a régi menedzsmentünkhöz" – mondta. Ennek némileg ellentmond, hogy a Bors úgy tudja, a szakítás hátterében az énekes rossz hozzáállása húzódik: stábja azt kifogásolja, hogy az énekes folyton balhéba keveredik, ami elvonja a figyelmet a munkájáról.

Az új menedzser minden bizonnyal remek munkát végez, ám nem szükséges minél nagyobbat mondani: a kiküldött sajtóanyag szerint Kállay-Saunders "a tavalyi Eurovíziós Dalfesztivál magyar nyertese, aki az európai verseny ötödik helyezésével minden idők legjobb magyar eredményét érte el". De mint tudjuk, ezzel szemben az igazság az, hogy az énekes a magyarországi válogatót, az állami tévé A Dal című műsorát nyerte meg, valamint minden idők második legjobb magyar helyezését érte csak el a dalfesztiválon. (1994-ben Friderika "Kinek mondjam el vétkeimet?" című számával negyedik lett.)

Reméljük, hogy az interjúban nem lesznek ilyen ferdítések, mert akkor most sem tudunk meg semmit, csak a szokásos marketingszöveget ismételhetjük át újra.

Arra is kitért, hogy a rosszindulatú pletykák ellenére erősnek érzi magát: "Sokkal több kell ahhoz, hogy eltűnjek" – jelentette "meglepő szerénységgel".

Az interjúban a sok őszinteség mellett természetesen jut idő promócióra is; az előadó mesél zenekara szakmai sikereiről, első lemezükről, aktuális slágerükről, továbbá közelgő nagy koncertjükről is.

Pletykák és az igazság Kállay-Saundersről ma délután öttől a Sláger TV műsorán!

emTV.hu // GOOD PR SOLUTION

facebook.jpg

zzepg_fav.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr867498564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása