Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Egy fiatal anyuka megpróbáltatásai a Szelfiben

Horváth Gréta élete legnehezebb szakaszába enged betekintést

2015. június 03. - emTV.hu

rtl2.jpgHorváth Gréta az RTLII-n június 8-án induló a Szelfi című videónapló-sorozat fiatal anyukája. A sorozat forgatásának kezdetén egyedül maradt kisfiával. Házassága válságba került, és férjével maguk sem tudják pontosan, együtt vagy külön folytassák-e tovább.

szelfi_greti.jpg

"Nem szeretek egyedül lenni, az valahogy rémisztő" – mesélte Gréta. "Rengeteg időnek kell még ahhoz eltelnie, hogy újra felépítsem magam. Mióta megszületett Filkó, azóta teljesen megváltozott az értékrendem. Nem vagyok nagyigényű, nekem a legfontosabb, hogy az összes családtagom, az összes barátom jól legyen."

Gréta azt is elárulta, bár imádja a kisfiát, néha hiányzik a szabadsága. "Amire már nagyon vágyom, az, hogy kicsit szabadabb lehessek. Hogy a házasság előtti életemből visszakaphassak egy pici kis szeletet. Visszakapni a régi életemből csak egy pár órát" – mondta a fiatal anyuka.

"Annyi mindenen átmentem az elmúlt egy évben, hogy elindult bennem egy közlésvágy. Életem egyik legjobb döntése volt, hogy belevágtam ebbe a műsorba" – mesélte a felkérés kapcsán Gréta, aki azt is elárulta, hogy rengeteg dolgot kapott kis kézi kamerájától. Olyan helyzetekben láthatta magát kívülről, amiről eddig nem is álmodott. "Ijesztő dolgokat is felfedeztem. Örülök, hogy belevágtam, mert szerintem a hasonló szituációban lévő hölgyeknek egy mankót tudok nyújtani."

Az RTLII új műsora dokumentarista stílusban készült, ötvözve a reality és a videoblogos formátum tulajdonságait. A készülő produkcióban a legnagyobb hangsúlyt az őszinteség, a gondolati és érzelmi mélység, valamint a leplezetlen valóság kapja. A műsorban megjelenő hat történet egymástól függetlenül építkezik, de egy pont közös mindegyikben: nincs előre kitalált forgatókönyv, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

A Szelfi filmjeinek tartalmát az élet, az események sora határozza meg. Azonban ez a műsor több, mint hat szereplő története; generációs korrajzot ad napjainkról. A közösségi oldalakon megosztott hamis pózokkal és a színlelt boldogsággal ellentétben ez a műsor gyomorba vágó őszinteséggel mutatja meg a kendőzetlen valóságot, a magány és a párkapcsolat dilemmáit az élet különböző szakaszaiban.

Szelfi – június 8-tól minden hétköznap este tízkor az RTLII-n!

emTV.hu // RTL Kábeltelevízió

facebook.jpg

zzepg_fav.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr457515142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása