Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Agymenők aranylövés a Comedy Centralon

Orrvérzésig nézhetjük a geekek legújabb kalandjait

2015. június 18. - emTV.hu

cc.jpgSheldon és társai vadonatúj részekkel érkeznek humorcsatornára: a nyolcadik évad premier epizódjait a súlyos sorozatfüggők most aranylövésként, óriási dózisban kapják a Comedy Centraltól. Péntekenként négy részt láthattok Amerika kedvenc szitkomjából!

agymenok_folytatas.jpg

Némi szünet után Magyarországon soha eddig nem vetített epizódokkal folytatódik az Agymenők menetelése a Comedy Central műsorán. A nyolcadik évad eseményei az évad hátralevő részeiben igencsak felpörögnek: Sheldon mindenki privát szférájába belerondít, pedig leginkább a saját háza táján kellene rendet tartania, hiszen barátnője, Amy egyre inkább kiábrándul a gyíktestű tudósból. Leonard és Penny biztos lábakon álló kapcsolata is meginogni látszik, Raj ellenben szerelembe esik, méghozzá igazi, lángoló érzelmek hevítik. A bátortalan csillagász szexuális élete teljesen felpörög – hol vannak már azok az idők, amikor nem mert megszólalni egy nő jelenlétében? Időközben Howard és Bernadette kvázi örökbe fogadják a képregényboltos Stuartot, aki hamar megnehezíti a házaspár életét.

Az Agymenők élete magánéleti válságból válságba bukdácsol: a sorozat atyja, Chuck Lorre gondoskodik arról, hogy a nyolcadik évad is tele legyen fordulattal, izgalommal.

Agymenők, nyolcadik évad új részei, minden pénteken este nyolc órától a Comedy Central műsorán!

emTV.hu // Red Lemon Media

facebook.jpg

zzepg_fav.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr107553812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása