Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Vidus Gabriella az RTL Magyarország új vezérigazgatója

Az RTL Group közleménye

2015. július 01. - emTV.hu

rtlgroup.jpgAz RTL Group szerdán Vidus Gabriellát nevezte ki az RTL Magyarország új vezérigazgatójává, Kolosi Pétert a társaság vezérigazgató-helyettesévé, aki programigazgatóként továbbra is felel a zászlóshajóként működő RTL Klub és a hét kábelcsatorna műsoraiért.

vidus_gabriella.jpg

Rudas András, az RTL Group közép- és kelet-európai régióért felelős alelnöke, aki 2015 márciusában ideiglenes vezérigazgatóként vette át az RTL Magyarország vezetését, továbbra is a társaság Felügyelő Bizottságának elnöke marad.

"Vidus Gabriellának kulcsszerepe volt abban, hogy csatornacsaládunk egyértelműen a magyar reklámpiac vezetője lett, és hogy az R-Time kereskedőház hatékony, valamint rugalmas szolgáltatóvá válhatott. Átfogó ismeretekkel rendelkezik az RTL Group-ról, ismeri vezetési kultúránkat és a nemzetközi televíziós ipart. Víziója és dinamikus vezetői egyénisége új fejezetet nyit majd az RTL Magyarország sikersztorijában. Gratulálok Kolosi Péternek vezérigazgató-helyettessé való kinevezése alkalmából. Programming ismeretei és az új trendekre való nyitottsága tették lehetővé, hogy nézőközönségünk folyamatosan növekedjen, és egy erős, rendkívül kiegyensúlyozott csatornacsaládot tudjunk felépíteni. Nagyon örülök, hogy a helyi vezetőség tagjai közül egy ilyen fiatal és dinamikus vezetői párost tudtunk kinevezni" – mondta Rudas András.

Vidus Gabriella feladata 2008 óta az RTL Magyarország és az R-Time által képviselt külső csatornák reklámstratégiájának kialakítása és megvalósítása volt. Pályafutását ügyfélkapcsolati menedzserként kezdte a TV2/MTM-SBS társaságnál 1997-ben, majd 2000-ben csatlakozott az RTL Klubhoz, ahol 2002-től értékesítési vezetőként dolgozott. Az R-Time 2004-es megalakítása óta az ő feladatkörébe tartozott az értékesítési csapat vezetése és a főbb partnerekkel, így pl. az AXN és a Discovery Channel társaságokkal való kapcsolattartás is.

Kolosi Péter 1994-ben kezdte pályáját a Magyar Televíziónál, ahol kezdetben riporter, majd vezető szerkesztő, később műsorvezető lett. Az RTL Klub megalakulása – 1997 szeptembere – óta dolgozik a csatornánál, kezdetben a Fókusz főszerkesztőjeként és műsorvezetőjeként. 2001 júliusában lett az RTL Klub programigazgatója. Az RTL Magyarország PR- és kommunikációs tevékenységét is ő felügyeli, valamint 2013 óta az RTL Horvátország Felügyelő Bizottságának tagja.

emTV.hu // RTL Klub // képünkön Vidus Gabriella / kép Bársony Bence / RTL

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr267589194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása