Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Már lehet jelentkezni a Partyzánokra

Ősszel új zenei reality-vel jelentkezik az RTLII

2015. július 02. - emTV.hu

rtl2.jpgA Partyzánokat az egész világmindenségben, de a Tejúton biztosan először itthon láthatják a tévénézők, az RTL honlapján pedig bárki jelentkezhet szereplőnek, aki egy saját házi koncerten megmutatná játékostársainak és az egész országnak, hogy mekkora partyarc.

partizanok.jpg

A Partyzánok egy török televíziós formátum, amely idáig csak papíron létezett, a világon először az RTL csapata viszi képernyőre. A műsor kreatív felelős szerkesztője, Schiwert-Takács László a következőket nyilatkozta:

"Ahhoz hasonlítanám a szituációt, mint amikor az ember egy olyan recept alapján főz, amit valaki már leírt, de soha nem készített el és nem kóstolt meg. Tudjuk a hozzávalókat, de az arányokat és a fűszerezést nekünk kell kikísérleteznünk, végül gusztusosan tálalnunk."

ultimate_dj.jpg

A Partyzánok online jelentkezése már elkezdődött! A készítők olyan izgalmas figurákat keresnek, akik egy saját klubkoncert keretében versenyeznének játékostársaikkal. Meg persze akiben van sztori és eladható.

"Heti öt versenyző mutatkozik be és minden hétköznap egyvalaki látja majd vendégül a többieket. Ebben a műsorban azonban nem vacsorával kedveskednek egymásnak a játékosok, hanem egy pezsgő, a saját stílusuknak megfelelő házi koncerttel várják a többieket. A koncert helyszíne lehet a saját nappalijuk, egy játszótér a lakótelep mellett vagy éppen kedvenc sarki bárjuk. Egy a fontos, hogy bizonyítsák egy ország előtt, ők a hét igazi partyarcai."

emTV.hu // RTL Magyarország

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr157590874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása