Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Új szappan indul ma a TV2-n

Az én bűnöm

2015. július 06. - emTV.hu

tv2.jpgMa délután indul a TV2 új sorozata, Az én bűnöm, mely minden hétköznap 14:55-től várja a képernyők elé a romantikus sorozatok kedvelőit. Két földbirtokos család, a Cordobák és a Rourák gyakorta szélsőséges érzelmekkel tarkított rivalizálását követhetjük nyomon.

az_en_bunom.jpg

A Cordoba ház úrnője, Rosario a neveltetésének köszönhetően jobban szereti fiát, Césárt, mint a lányát, Lucreciát. A gyerekek jó kapcsolatot ápolnak a falu tanítójának fiaival, Juliánnal és Josuéval. Amikor egy nap játék közben egy véletlen baleset folytán az imádott fiú, Césár vízbe fúl, Rosario a lányát és barátját, Juliánt okolja a történtek miatt. Haragja annyira csillapíthatatlan, hogy látni sem bírja a gyerekét és egy bentlakásos iskolába küldi Lucreciát. Évek múlva a lány visszatér és ez feltépi a régi sebeket. Miközben szülei teljesen eladósodtak és megélhetésük az ellenséges családtól függ, Lucrecia beleszeret egykori játszópajtásába, Juliánba. A románcot sokan nem nézik jó szemmel és mindent megtennének, hogy Lucreciát tönkretegyék. A sorozat főszerepeiben a műfaj sztárjai tűnnek fel. Lucreciát az a Maite Perroni alakítja, aki A Macska és a Marichuy sorozatokkal lett rendkívül népszerű Magyarországon is, a férfi főhős, Julián szerepében pedig az Emlékezz, Reina! sármos színészét, Eugenio Sillert láthatják a nézők. Maite Perroni ezúttal sem csak színészként, de énekesnőként is bizonyít a főcímdal előadójaként.

az_en_bunom_szinkron.jpg

Az én bűnöm (Mi Pecado) női főszereplője A Macska sztárja, Maite Perroni. Július 6-tól minden hétköznap 14:55-kor a TV2-n!

emTV.hu // TV2

facebook.jpg

zzepg_fav.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr927604042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása