Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Együttműködés Andy Vajna rádiója és az Ozone FM között?

A kormánybiztos rádióján keresztül szeretne a budapesti piacra lépni az Ozone FM?

2015. augusztus 03. - Ádám // emTV.hu

news.jpgIparági pletykák szerint az Andy Vajnához köthető nemrég alapított Radio Plus Kft. és a több városban is rádiót üzemeltető Oxygen Media között valamiféle kooperáció lehet folyamatban. Ezt támaszthatja alá, hogy utóbbi vezetője két radioplusos domaint is beregisztráltatott.

penzes_aniko.jpg

A fővárosi frekvenciával nem rendelkező, de több nagyvárosban is elérhető Ozone FM-et is üzemeltető Oxygen Media ügyvezetője, Pénzes Anikó (képünkön), a napokban regisztráltatta be a radioplus.hu és a plusradio.hu domaineket. A Radio Plus név legutóbb az AV Investments-en keresztül az Andy Vajna kormánybiztoshoz köthető Radio Plus Kft. kapcsán merült fel, melynek főtevékenysége a rádióműsor-szolgáltatás.

Alapvetően csak konspirációról van szó, viszont nemrég a HVG is arról írt, hogy Andy Vajnának tervei vannak a rádiós piacon a frissen alapított Radio Plus Kft-vel. Amennyiben ez a szándék valós, esélyes, hogy az NMHH által hamarosan kiírt budapesti 95.8-as és 96.4-es frekvenciák közül valamelyikre pályázni fognak.

Utóbbinak (a 2011-ben megszűnt Roxy Rádió frekvenciájáról van szó) olyanok a feltételei, melyek kedveznek egy fiatalokat célzó rádió létrehozásának. A fiatalokat pedig a CHR (contemporary hit radio) rádiós formátummal lehet a legjobban elérni. Az Ozone FM célcsoportja szinten a fiatalok, fiatal felnőttek, a formátumuk pedig szintén CHR, viszont nincs budapesti frekvenciájuk, de van egy viszonylag nagy, majdnem félországos hálózatuk.

Nyilván nem lehet pontosan tudni, hogy miért pont Pénzes Anikó foglalta le ezeket a webcímeket, de egy esetleges együttműködés mindkét fél részéről logikusnak tűnik.

Mindazonáltal az emTV.hu és maga a posztíró sem állít semmit, mindössze néhány érdekes összefüggésre kívánt rávilágítani!

emTV.hu // köszönet a segítségért Dávidnak // fotó Észak.hu

facebook.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr187676752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása