Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Ma lenne 67 éves Koroknay Géza

Gébuval 2004-ben egy rádióműsorban beszélgettünk

2015. szeptember 29. - Ádám // emTV.hu

news.jpgAmikor 2003-ban tojáshéjjal a fenekünkön elkezdtük forgatni a Pannónia emlékfilmet, Gébu az első perctől kezdve nagyon közvetlenül viszonyult hozzánk. Baráti stílusa miatt hamar összebarátkoztunk, többször volt vendégünk rádiós műsorunkban is. Ma rá emlékezünk.

koroknay_geza.jpg

Színészként számos tévéfilmben működött közre, s kisebb szerepeket alakított többek között a Barátok közt, a Kisváros, a Szomszédok, a Pasik és az Angyalbőrben című sorozatokban. Gébu az egyik legtöbbet foglalkoztatott művésze volt a magyar szinkronszakmának, hatszáznál is több filmben, sorozatban és dokumentumfilmben működött közre. Egy időben Ő volt a Hallmark és a National Geographic Channel, valamint a Klubrádió csatornahangja.

Amikor kiderült, hogy rákos, Koroknaynak legnagyobb félelme vált valóra, azonban az utolsó pillanatig küzdött, hogy életben maradjon. 2013. január 2-án végleg feladta a küzdelmet és elhagyta a földi létet.

Gébuval 2004-ben a ParaRadio Parallaxis című műsorában beszélgettünk az Űrbalekokról (John Lithgow), a földönkívüliekről, asztrológiáról és az ezoterikához fűződő kapcsolatáról.

emTV.hu

facebook.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr747862578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása