Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Premier előtti premiert tartottak a Viacomnál

Hajós Készhelyzet elé állította a médiacsoportot

2015. október 07. - emTV.hu

viacom.jpgA cég dolgozóinak rendezett házi elővetítésre az újszerű, improvizációs műsor, a Készhelyzet házigazdája, Hajós András is ellátogatott, aki olyannyira belefeledkezett a rögtönzésbe, hogy időben háromszorosan túl stand-upolta a vállalat vezérigazgatójának, Bartosz Witaknak az alkalmi beszédét.

hajos_witak.jpg

A zártkörű bemutató után Hajós és Witak közösen szelték meg a Készhelyzet ünnepi tortáját, amit a dolgozók hamar szétkapkodtak, majd a műsorvezetővel és a főnökkel közösen végigbulizták az estét.

A jelenleg már harmadik legnézettebb kábelcsatornát a Viacom a jövőben a főműsoridőben is igyekszik tovább erősíteni. Saját nemzetközi sorozatai világpremierhez közeli bemutatása mellett ennek részeként visz a képernyőre újabb hazai gyártású műsort is, a korábbi Susogós Mackók és a Comedy Central bemutatja után.

A hétfőnként főműsoridőben jelentkező tíz részes Készhelyzet házigazdájaként Hajós András közkedvelt színészeket, humoristákat, közéleti személyiséget lát vendégül, akiknek váratlan és szokatlan helyzetekből kell a képernyőn rögtönözve kikeveredniük.

Az improvizációs próbatételekben résztvevő személyiségek közül egyelőre öt névre derült fény: többek között Kulka János, Soma, Kecskés Karina, Badár Sándor és Lakatos Márk.

Készhelyzet premier október 12-én, hétfőn este fél tíztől a Comedy Central műsorán!

emTV.hu // Viacom // képünkön Hajós András és Bartosz Witak

facebook.jpg

zzepg_fav.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr457948060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása