Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Nézettségmérés

Szájbarágó különóra 5

2015. október 30. - emTV videó

Hazánkban már lassan fél évszázada mérik a televíziók nézettségét, melyet 1994 óta a AGB Hungary végzi. Hogy is van ez? A mai és a jövőheti Szájbarágó különórában Doro a nézettségméréssel, valamint az RTL Klub és TV2 nézettségével foglalkozik.

Kérdést bárki feltehet a szajbarago@emtv.hu címen keresztül, a legérdekesebbeknek a csapat utánajár és egy későbbi epizódban megválaszolja!

Az előző epizódokat itt nézheted meg.

Következő adás november 6-án, pénteken!

Ebben a cikkben a nézettségmérés mibenlétéről, néhány kapcsolódó fogalomról, valamint e közvetve több tíz milliárd forint sorsáról döntő terület jövőjéről lesz szó, ebben pedig a száraz számokat kerülve olvashattok alapvetésekről, érdekességekről. Megpróbáljuk kiemelni kis hazánk és az USA közötti különbségeket is.

emTV.hu

facebook.jpgdoro.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr458034458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása